Holiday resort Ad Turres - First minute družinsko poletje, Crikvenica, Hrvaška - 985 EUR - 7x nočitev v dvoposteljni Standard sobi v annexu z balkonom morska stran za 2 osebi (2 otroka do 11,99 let brezplačno) , Polpenzion

Holiday resort Ad Turres - First minute

Paviljoni Ad Turres se nahajajo v neposredni bližini hotelaAd Turres na vhodu v Crikvenico. Obkroža jih čudovit borov gozdiček insredozemsko rastlinje.  

Paviljoni Ad Turres so v letu 2019 dobilipopolnoma novo podobo, saj so prenovili tako sobe, kot tudi bazen s teraso zasončenje. Za popoln oddih poskrbi tudi bližina plaže (250 do 400 metrov) in paturistični vlakec (postaja je oddaljena 300 metrov, vozi poleti), ki vas popelje vse docentra mesta, kjer vas čaka bogata turistična ponudba.
Ljubitelji športa se lahko nabližnjih igriščih ukvarjajo s tenisom, malim nogometom, namiznim tenisom, minigolfom, za tiste, ki so bolj za avanturistične športe pa je na voljoadrenalinski park. 
Paviljoni Ad Turres vsebujejo 12 paviljonov, vsak ima 27 sob. Sobe imajo stranišče s tuš kabino, klimatske naprave, brezplačen Wi-Fi dostop, TV. V sklopu paviljona se nahaja bazen, ki je ob glavni restavraciji.
Crikvenica se nahaja vKvarnerskem zalivu, 35 km stran od Reke. Ima dolgo tradicijo, omenja se že včasu Rimljanov kot rimsko naselje »Ad Turres«. Svoj izvirni zdraviliščnikarakter je zadržala vse do danes, zdravstvena ustanova Thalassotherapia pa jeznano zdravilišče za dihalna obolenja in revme. Ponaša se s čudovito plažoin izredno čistim morjem.
Ni to dovolj zakakovosten oddih v čistem morju?

Cena: 985,00 €