45% CENEJE: Istarske Toplice: 3 dni z vključenim polpenzionom ter neomejenim kopanjem in savnanjem le 155 € za 2 osebi

Istarske Toplice: 3 dni z vključenim

Pripravite se na čudovito wellness avanturo v Istri, le 15 km od slovenske meje!
Istarske Toplice so obdane z neokrnjeno naravo in edinstveno zdravilno vodo, stran od mestnega vrveža in vsakodnevnega stresa. Zelenje, mir in tišina še dodatno pričarajo vzdušje popolnega oddiha vsem, ki hrepenijo po sprostitvi in razvajanju čutov. Nad samim zdraviliščem kraljuje poznana in priljubljena mogočna skala GOROSTAS, spodaj katere se nahaja izvir zdravilne vode Sv. Stjepan. Naravne zdravilne lastnosti vode, obogatene s 14 različnimi minerali postavljajo terme med prva tri zdravilišča v Evropi po kakovosti vode in zdravljenju.Gostje Mestoidej boste nameščeni v 3 zvezdičnem objektu Mirna, ki zagotavlja fantastično sprostitev in počitek. Sobe so opremljene s SAT TV, telefonom, klimo, sefom, sušilcem za lase ter brezžičnim internetom. Za bolj zahtevne goste, predlagamo namestitev v objektu St. Stjepan 4* (v opombah se nahaja doplačilo, ki ga plačate pri ponudniku).
Pripravite dobro knjigo in umirjeno glasbo in se odpravite na 3-dnevno wellness sproščanje na izviru termalnega vrelca St. Stjepan, ki vsak dan napolni bazene Istarskih Toplic. Za popestritev predlagamo tudi izlet do slikovite vasice Grožnjan, ki je mesto umetnikov in raj za ljubitelje dobre kulinarike. Priporočamo tradicionalno jed istrske fuže s tartufi! 

-45%

Redna cena: 280,00 €

Vaša cena: 155,00 €

Prihranek: 125,00 € (45% ceneje)

Rezervacija za samo 23,00 €

Rezervacijo v znesku 23,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 45% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/122971/istarske-toplice-3-dni-z-vkljucenim-polpenzionom-ter-neomejenim.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 260 v kategoriji ZDRAVJE IN LEPOTA
Vrstni red