50% CENEJE: KLASIČNA ESTETSKA PEDIKURA, POPOLNA UREDITEV STOPAL! VKLJUČENA KOPEL, ODSTRANJEVANJE TRDE KOŽE, UREDITEV NOHTOV IN NANOS NEGOVALNE KREME! MOŽNOST LAKIRANJA NOHTOV IN MEDICINSKE PEDIKURE! Salon IMPERIJA, LJ-BTC

KLASIČNA ESTETSKA PEDIKURA, POPOLNA UREDITEV

ul>PONUDBA ZAJEMA:Sproščujoča kopel in namaknje nog, odstranjevanje trde kože, ureditev nohtov in obnohtnice, nega stopal in nanos kremeV kolikor  so vraščeni nohti, bradavice, otiščanci ,kurja očesa in glivice je to Medicinska pedikura in se doplača 8eur.PEDIKURA JE PRIMERNA TAKO ZA ŽENSKE, MOŠKE IN OTROKEkupite lahko več kuponov, kupone lahko tudi podarite!!
Možnost menjave kupona za originalni darilni bon salona.
Veljavnost darilnega bona je enaka veljavnosti kuponaKUPON je unovčljiv do 31.12.2019! REZERVIRAJTE TAKOJ!
Delovni čas: Od ponedeljka do petka med 6:00 in 21:00 uro,sobote med 8:00 in 13:00Nedelje zaprto, oziroma po dogovoruMožnost doplačila 5 € za klasično lakiranje, 10 € za permanentno lakiranjePremalo se zavedamo, da nas noge nosijo vse življenje, zato moramo zanje skrbeti in jih negovati. Ker verjamemo, da se velika večina tega še prav dobro zaveda, in da se ovira najpogosteje skriva pri prazni denarnici, smo vam v sodelovanju s Kozmetičnim salonom IMPERIJA  pripravili cenovno neverjetno ponudbo, ki jo je nemogoče spregledati.
Klasična pedikura je kozmetični postopek s katerim bomo vašim stopalom izboljšali izgled, vam olajšali korak ali vas rešili tegob, ki vam jih povzročajo noge zaradi raznovrstnih obremenitev, ki posledično prizadenejo zdravje nog ali pa ste si jih prislužili zaradi premalo skrbne nege.
Redna nega nog lahko prepreči marsikatero bolezen ali nepravilnost na vaših stopalih in je kot taka poznana v družbi že več kot 4.000 let.

Lokacija: Osrednja Slovenija

-50%

Redna cena: 42,00 €

Vaša cena: 21,00 €

Prihranek: 21,00 € (50% ceneje)


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 252 v kategoriji ZDRAVJE IN LEPOTA
Vrstni red