Kamnik, Metropolis Spa: Romantična kopel, savna, penina in narezek za ZASEBNO razvajanje v dvoje -38%

Kamnik, Metropolis Spa: Romantična kopel, savna,

V prenovljenih prostorih Metropolis Spa smo pripravili odlično doživetje za pare in sveže zaljubljence, namenjeno popolni telesni in duševni sprostitvi. Mehka svetloba prostorov, mirna glasba, ki zbujata občutek nežnosti, intimnosti in popolne sprostitve – vse to vaju bo spremljajo ob razvajanju v sadni kopeli in savni.
V krasnem novem ambientu in popolnem miru, se bosta lahko razvajala v sadni kopeli, savnah, postregli pa vam bodo s čokoladnim fondijem, piškotki, čajem in sadjem. Takoj, ko boste vstopili v zasebni prostor Čar Orienta ali Tropski raj vas bodo obdale azijske plaže, ki prevzamejo vsa čutila.
ČAR ORIENTAPrepustite se čaru tisoč in ene noči. Ob mirni glasbi se lahko sprostite pod zvezdnatim nebom in v objemu topline prostora prepustite sanjam prosto pot.Finska savnaInfra savnaKopel z mehurčkiStone – počivalne površineTušTROPSKI RAJRaj je vsaka drobna pozornost, ki nas povede v stanje zadovoljstva in sreče. Če pa je ta raj povezan še s tropskim rajem je kombinacija popolna.Finska savnaInfra savnaKopel z mehurčkiMehke počivalne površineTropski TušGugalnica v raju

-38%

Redna cena: 120,00 €

Vaša cena: 75,00 €

Prihranek: 45,00 € (38% ceneje)

Rezervacija za samo 12,00 €

Rezervacijo v znesku 12,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 38% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/122451/kamnik-metropolis-spa-romanticna-kopel-savna-penina-in-narezek.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 237 v kategoriji ZDRAVJE IN LEPOTA
Vrstni red