43% CENEJE: Ljubljana, Kozmetični salon Magic: Manikira, pedikura ali obe storitvi že od 13 €

Ljubljana, Kozmetični salon Magic: Manikira,

Pernamentna manikira 
Ne izgubljajte svojega dragocenega časa z vsakodnevnim urejanjem nohtov. Imejte urejene nohte do 3 tedne, brez dodatnega lakiranja in piljenja! Permanentno oz. gelish lakiranje nohtov ne poškoduje nohtne površine, a je kljub temu obstojno kar 3 tedne.
Permanentno lakiranje odlikuje preprost nanos laka, ki zaradi tankega nanosa zagotavlja naraven videz. Lak bo na vaših naravnih nohtih ustvaril dolgo obstojen zaščitni sloj, ki nohte obvaruje pred vlago in drugimi vplivi, zato se vam bodo nohti manj cepili ali lomili. Lak odlikuje izjemen sijaj, ki traja in traja, lak pa je zelo obstojen in se ne kruši. Permanentno lakiranje je idealna rešitev za sodobne ženske, ki zaradi pomanjkanja časa ne utegnejo vsakodnevno urejati nohtov, vseeno pa želijo biti lepe in urejene. S permanentnim lakiranjem boste na skrbi, povezane z lakiranjem, lahko pozabile kar za 2 do 3 tedne.
Klasična pedikura
Privoščite svojim stopalom le najboljše, klasična pedikura je prijeten in sproščujoč poseg. Sama klasična pedikura zajema namakanje nog v kopeli nato vam odstranijo trdo kožo, oblikujejo nohte in ostranijo obnohtno kožico in seveda noge namažejo z negovalno kremo. Poskrbite za lahek in udoben korak.
Prepustite se strokovnim rokam salona Magic!

-43%

Redna cena: 23,00 €

Vaša cena: 13,00 €

Prihranek: 10,00 € (43% ceneje)

Rezervacija za samo 2,00 €

Rezervacijo v znesku 2,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 43% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/121611/ljubljana-kozmeticni-salon-magic-manikira-pedikura-ali-obe.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 243 v kategoriji ZDRAVJE IN LEPOTA
Vrstni red