Hotel Katarina, Selce, Hrvaška - 489 EUR - 3x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, Uporaba savn (turška savna, finska savna, bio finska savna)

Hotel Katarina, Selce, Hrvaška - 489 EUR - 3x

Kombinacija udobja in modernega dizajna daje poseben čar temu čudovitemu hotelu Hotel Katarina, ki je bil prenovljen leta 2016,  se nahaja na vhodu v Selce, manj kot 200 m od plaže in od središča naselja. 
Ponuja notranji bazen in wellness, dva zunanja bazena, hotelski bar s teraso in pa restavracijo. Vse hotelske sobe so opremljene preprosto in vključujejo satelitsko televizijo ter lasten balkon s pogledom na Jadransko morje ali na park. V vseh namestitvenih enotah je na voljo kopalnica s prho. Pred hotelom je kompleks z 2 zunanjima bazenoma, bari in restavracijami. Tudi na tem območju je na voljo brezplačen brezžični internet. 
Vonj morja in mediteranskega zelenja vas bo spremljal na sprehodu do Crikvenice, po obalni sprehajalni poti, znani pod imenom 'Pot zdravja'. V centru Selc, vsega 200 metrov od hotela, boste doživeli vse čare malega primorskega mesta, na voljo pa je tudi bogata gastronomska ponudba.

Cena: 489,00 €


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 250 v kategoriji ZDRAVJE IN LEPOTA
Vrstni red