28% CENEJE: Wellness Živa - Savnanje in kopanje, Bled, Slovenija - 18,60 EUR - Uporaba savn s programi za 1 osebo, Neomejeno kopanje za 1 osebo

Wellness Živa - Savnanje in kopanje, Bled,

✔sprostitev z razgledom na Blejskojezero ✔termalna voda ✔bogata ponudba wellness programov z alpskim pridihom ✔največjibazenski kompleks na Bledu ✔bazeni v nadstropjih in notranji tobogan! Prav steprebrali, vse to vas pričakuje v Wellnessu Živa!
Bazenski kompleks ponuja (delovni čas: ned. - čet. od 7. do 21. ure, pet. - sob. od 7.do 23. ure): 4 notranje termalne bazene, notranji bazenski tobogan, zunanjitermalni bazen, 3 turške savne, vročo finsko savno in finsko bio savno,ogrevana kamnita ležišča, posebne savna programe, notranji otroški termalnibazen, masažno kad, zunanjo finsko savno z razgledom, doživljajsko prho in 2hladna bazena.
Nad bazensko panoramo boste navdušenitako mali kot veliki. Pogled na Blejsko jezero iz objema termalne vode alisavne pa je nekaj, kar preprosto morate doživeti. Zgornje nadstropje ponujamasažno kad, kjer se lahko sprostite in uživate v razgledu na blejski grad, kije še posebej romantičen v večernih urah.

Lokacija: Gorenjska

-28%

Redna cena: 26,00 €

Vaša cena: 18,60 €

Prihranek: 7,40 € (28% ceneje)

Rezervacija za samo 3,00 €

Rezervacijo v znesku 3,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 28% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/118988/wellness-ziva-savnanje-in-kopanje-bled-slovenija-18-60.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 353 v kategoriji ZDRAVJE IN LEPOTA
Vrstni red