Hotel Terme Tiski Cvet - Wellness oddih, Novi Bečej, Srbija - 34 EUR - 1x nočitev v apartmaju ali Exclusiv sobi za 2 osebi (otroci do 7. leta brezplačno), Uporaba SPA centra (velik bazen s termomineralno vodo, finska savna, infrardeča...

Hotel Terme Tiski Cvet - Wellness oddih, Novi

Hotel Tiski cvet se nahaja v centru Novega Bečeja na levem bregu reke Tise v mirnem okolju grajskega parka. 
 
Hotel se ponaša s tremi zvezdicami in s kapaciteto 90 ležišč v enoposteljnih, dvoposteljnih, triposteljnih sobah in apartmajih. Vsaka soba ima novo kopalnico, urejeno klimo, plazma televizor in telefon z brezplačno wireless povezavo.
Nekatere enote imajo tudi predel s sedežno garnituro, druge pa nudijo pogled na reko ali mesto. V sklopu nastanitve najdete 24-urno recepcijo, skupen salon in trgovino s spominki. 
Udeležite se lahko različnih dejavnosti, kot sta jahanje konj in kolesarjenje. Hotel nudi tudi najem koles. Novi Sad je 44 km stran, do mesta Sremski Karlovci pa je 46 km. Letališče Nikola Tesla je oddaljeno 87 km.
Gostom so na voljo različni izleti v okolici Novega Bečaja, kot je vožnja s čolnom po reki Tisi, obisk tradicionalne hiše Glavaš, obisk muzeja traktorjev Žeravica v Novem Miloševem, obisk dvorca Fantast v Bečeju ali izlet do posebnega narodnega rezervata Slano kopovo.

Cena: 34,00 €

Rezervacija za samo 5,00 €

Rezervacijo v znesku 5,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/358074/hotel-terme-tiski-cvet-wellness-oddih-novi-becej-srbija.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 453 v kategoriji ZDRAVJE IN LEPOTA
Vrstni red