29% CENEJE: Caramell Premium Resort Superior - Vrhunski wellness oddih na Madžarskem - Vikend paket , Bük, Madžarska - 376 EUR - 3x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni standard sobi za 2 osebi, Neomejen vstop v hotelski spa in savna svet

Caramell Premium Resort Superior - Vrhunski

Čudovito letovišče v mestecu Bük, znani počitniški destinaciji na Madžarskem in enem največjih zdraviliških in wellness centrov v srednji Evropi.
Caramell Premium Resort Superior se nahaja le 5 minut peš odsredišča Büka. Ponuja 142 sob, spa prostor na 2000 kvadratnih metrih znotranjim bazenom, svetom savn, parno kopeljo, tepidarijem in slano jamo. Resortje bil obnovljen leta 2016, da bi zagotovil kakovostno storitev in da bi vse,kar je potrebno za goste bilo na enem mestu.
Caramell Premium Resort Superior se ponaša s pestro ponudbo.Orientalsko-holistično oblikovan ponuja japonski vrt za meditacijo, center za lepoto in zdravje, v katerem lahko gostjeizbirajo med približno 100 lepotnimi, wellness in zdravstvenimi tretmaji,pustolovski park Kristály Torony (Kristalni stolp), kegljišče in nogometnoigrišče.
Sodobne in prostorne sobe so klimatizirane in imajo balkon,mini bar, LCD TV, sef in kopalnico.
V restavraciji Mandala in Buddha baru lahko uživate vmadžarski in mednarodni kuhinji, pa tudi v izbiri dietnih jedi.
Resort neguje filozofijo tako imenovanega "počasnegaturizma", ki zagotavlja vzdušje, v katerem lahko gostje dosežejo harmonijotelesa in duha.
V bližini resorta so kolesarske in pohodniške poti.

-29%

Redna cena: 526,00 €

Vaša cena: 376,00 €

Prihranek: 150,00 € (29% ceneje)

Rezervacija za samo 76,00 €

Rezervacijo v znesku 76,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 29% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/132381/caramell-premium-resort-superior-vrhunski-wellness-oddih-na.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 268 v kategoriji ZDRAVJE IN LEPOTA
Vrstni red