Best Western Hotel Kranjska Gora - Smučanje in wellnes, Kranjska Gora, Slovenija - 315 EUR - 3x nočitev s polpenzionom za 1 osebo, 1x 3-dnevna smučarska karta

Best Western Hotel Kranjska Gora - Smučanje in

Zimski oddih za 1 osebo v priljubljeni Kranjski Gori! Best Western Hotel Kranjska Gora (bivši Hotel Lek) je 4* hotel v Kranjski Gori z dolgoletnotradicijo kakovosti in gostoljubja. Hotel se nahaja v osrčju veličastnihJulijskih Alp, na obrobju enega najstarejših parkov v Evropi, TriglavskegaNarodnega parka in le 3-minunega sprehoda do centra vasi. Obiščite KranjskoGoro, kjer so vam na voljo številne športne in družabne aktivnosti tako zapodjetja kot za skupine.
Glavna znamenitost za popotnike je Kranjska Gora, svetovnoznano smučarsko središče, ki nudi idilično podobo tradicionalne alpske vasice,in se nahaja le 5 minut od hotela. V bližini hotela je tudi jezero Jasna.
Best Western Hotel Kranjska Gora nudi 72 sob v štirihrazličnih kategorijah: Standard sobe, Comfort sobe, Superior sobe in Družinskesobe. Vse so popolno opremljene s kopalnico (kad ali tuš), kabelsko televizijo,telefonom, mini barom in brezžičnim internetom.
Hotelski Wellness center nudi velik notranji bazen, jacuzzi,turško, finsko in infrardečo savno ter masažne salon. Bazeni so ogrevani na prijetnih28 - 35 stopinj Celzija in imajo različne masažne vrelce.
Osrednji hotelski konferenčni prostor se razteza na 230 m2in vključuje tri dodatne manjše dvorane. V dvoranah se lahko pripravikakršenkoli dogodek po vaši meri, obenem pa je zagotovljena popolna tehničnaoprema, dogodek pa bo obogaten z izjemno kulinarično ponudbo po vašem okusu.

Lokacija: Gorenjska

Cena: 315,00 €

Rezervacija za samo 47,00 €

Rezervacijo v znesku 47,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/123304/best-western-hotel-kranjska-gora-smucanje-in-wellnes-kranjska.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1131 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red