25% CENEJE: Hotel Villa Štefanija - Butični wellness oddih v Istri, Barban, Istra, Hrvaška - 180 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi s pogledom na morje za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi (do 11. ure)

Hotel Villa Štefanija - Butični wellness oddih

Hotel Villa Štefanija je butični hotel s štirimi zvezdicami, ki ponuja nepozabno bivanje v mirni in tihi oazi. Razkošje, udobje in kakovost so glavna načela vseh njenih storitev, ki so prilagojene zahtevam vsakega posameznega gosta.
Hotel Villa Štefanija, ki jeod morja oddaljen le 900 metrov, ponuja nepozaben pogled na obalo čarobnegazaliva. Ves Kvarner je na dlani, vidi se vse do Vresa in Lošinja. Glede nato, da se vila nahaja daleč stran od mestnega hrupa, lahko nemoteno uživate vpopolni tišini ter poležavate pod zvezdnatim nebom.
Hotel Villa Štefanija jeodlična izbira za vse, ki iščejo sproščujoč oddih daleč stran od množičnega turizma.Razpolaga s 7 klasično opremljenimi sobami in velikim zunanjim bazenom. Ima tudizaseben vhod, kar gostom zagotavlja intimo, ki jo iščejo. Poleg tega vam je navoljo tudi wellness cona ter restavracija.
V vseh sobah lahko uživate v čudovitem razgledu, saj so vse obrnjene proti morju. V vsaki od njih vas pričakuje SAT TV, telefon, mini bar, sušilec za lase, sef, klima ter unikatno pohištvo iz naravnih materialov.

-25%

Redna cena: 240,00 €

Vaša cena: 180,00 €

Prihranek: 60,00 € (25% ceneje)

Rezervacija za samo 36,00 €

Rezervacijo v znesku 36,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 25% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/123232/hotel-villa-stefanija-buticni-wellness-oddih-v-istri-barban.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 793 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red