Apartmaji Royal Residence Marina, Portorož, Slovenija - 415 EUR - 2x nočitev v Royal apartmaju za do 6 oseb (4+2), Do 6 vstopnic dnevno za kopanje v Aquaparku Žusterna v Kopru (tudi na dan prihoda/odhoda)

Apartmaji Royal Residence Marina, Portorož,

Marina Portorož je v srednji Evropi najbližje sodobno pristanišče za jahte in idealno izhodišče za križarjenja med tisoči otokov Jadranskega morja. Zaščitena pred vetrovi v vzhodnem delu Piranskega zaliva, nudi v vseh letnih časih ugodne pogoje za varno plovbo in ljubiteljsko jadranje. Na voljo je več kot 1.000 privezov za plovila, dolga do 30 m in z ugrezom do 3,5 m, v morju, na kopnem in v dveh halah, s priključki za vodo in elektriko, s sanitarijami, črpalko za gorivo in parkirišči. V sklopu marine je tudi servis za celostno in kontinuirano vzdrževanje plovil. V dveh prostornih halah je mogoče varno hraniti plovila celo leto, predvsem pa v zimskem času. Na sončni jadranski obali se na obrobju portoroške marine razprostirajo luksuzni apartmaji Residence Marina****.
Apartmaji Royal (76 m²) ponujajo nastanitev za štiri osebe,s pomožnimi ležišči do največ šest oseb. Razporejeni so v zgornjih nadstropjih in imajo čudovit pogled na obalo Portoroža.Opremljeni so s prostornim dnevnim prostorom s kuhinjo (štedilnik, pomivalnistroj, hladilnik, mikrovalovna pečica, toaster, posoda, jedilni pribor),dvespalnici s francoskim ležiščem, dve kopalnici (kad / prha), zunanjo teraso (140m²), klimo, videofonom, telefonom, priključkom za internet in dva LCD TVsprejemnika s kabelskimi programi. Obstaja možnost namestitve 2 pomožnih ležišč(trosed) v dnevni sobi in možnost namestitve otroške posteljice. V garažiapartmajskega naselja je na voljo varovan parkirni prostor.
Pogled iz apartmajev Residence Marina seže do bližnjega Portoroža, objame zasanjan kraški svet in zdrsne daleč do obzorja, kjer se stikata modrina neba in neskončno valovanje morja. Prefinjena mediteranska arhitektura in izbrana notranja oprema apartmajev zagotavljata gostom miren in sproščen oddih. Priporočamo jih vsem, ki želite uživati v svobodi namestitve za dan ali več, za športne priprave ali poslovna srečanja. Prostornost apartmajev nudi idealno izbiro namestitve za družine ali zaključene skupine.
Za šport in rekreacijo v Kopru je na voljo Športni center Bonifika, v Marini Portorož pa športno in rekreacijsko središče znano predvsem po številnih teniških igriščih.
Vse dni v letu vas pričakuje bazenski kompleks Aquapark Hotela Žusterna s pestro izbiro vodnih užitkov na 1.200 m2 površin notranjih in zunanjih bazenov z morsko in sladko vodo.

Lokacija: Obala in Kras

Cena: 415,00 €

Rezervacija za samo 62,00 €

Rezervacijo v znesku 62,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/123157/apartmaji-royal-residence-marina-portoroz-slovenija-415.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1066 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red