Egipt - Križarjenje po Nilu s slovenskim spremstvom, Hurgada, Egipt - 659 EUR - 3 dni all inclusive v dvoposteljni sobi v hotelu The Grand Resort 5*, 4 dni all inclusive na ladji GRAND CRUISES 5*

Egipt - Križarjenje po Nilu s slovenskim

Odkrijte Egipt na izjemen način – z luksuznim križarjenjem po Nilu!
Nikjer se preteklost in prihodnost ne srečata tako burno kot nareki Nil. Že tisočletja vpliva Nil na kulturo in zgodovino ljudi v Egiptu.Doživite edinstveno križarjenje po Nilu z eno od ladij GRAND CRUISES. Hčerinskopodjetje RED SEA HOTELS upravlja z najmlajšim in ekskluzivnim ladjevjem naNilu. Skupno osem križark s petimi zvezdicami ponuja potovanje po Nilu v razkošnemambientu. Vse ladje imajo izključno zunanje kabine in razvajajo s kulinaričnimidobrotami. Ladjo vedno spremlja angleško in nemško govoreči predstavnik, ki jena voljo z nasveti in predlogi.
Kombinirajte egipčanski kulturni svet s sprostitvijo v enem od REDSEA hotelov ob Rdečem morju.Doživite edinstveno križarjenje z GRAND CRUISES, katere spadajomed najmlajše in najsodobnejše ladjevje na Nilu. Po kulturnem in zgodovinskemdelu pa se prileže razvajanje v enem od RED SEA hotelov.

Cena: 659,00 €


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 741 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red