48% CENEJE: Hotel Espace Champerret, Pariz, Francija - 259 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni Classic sobi za 2 osebi, 3x zajtrk za 2 osebi

Hotel Espace Champerret, Pariz, Francija - 259

Obiščite očarljiv Pariz in uživajte v bivanjuv čudovitem hotelu Espace Champerret! Postavljen le nekaj metrov od podzemneželeznice in na robu osrednjega Pariza, je idealen kraj za uživanje v mestu,medtem ko se držite stran od množice.
Hotel ima 39 sob za goste, vsaka s čudovitoverando, okrašeno s cvetjem in zelenjem. Nahaja se v središču Levallois-Perret,v bližini številnih trgovin, kavarn in restavracij. To predmestje še vednoohranja ambient vasi, iz katere je zraslo. Živahno, a mirno, ponuja popolnonastavitev za posel, krajši oddih ali družinske počitnice.
Ta simbol Pariza je bil navdih za okrasitevjavnih površin in nekaterih sob v pritličju hotela Espace Champerret, ki imajovidez ateljeja ali delavnice.Kongresnicenter Espace Champerret, ki gosti široko paleto sejmov in drugih prireditev,je oddaljen le sto metrov, kar je tudi blizu Palais des Congrès de Paris,Kongresnega in nakupovalnega središča.
Hotel se nahaja v bližini poslovnimokrožjem Neuilly in Defense in blizu Metro linije 3, ki omogoča hiterdostop do veleblagovnic Grands Magasins, okrožja Opera, železniške postajeSaint-Lazare in številnih prestižnih muzejev (Musée National Jean-JacquesHenner, Musée Nissim de Camondo, Musée Jacquemart-André).

-48%

Redna cena: 497,00 €

Vaša cena: 259,00 €

Prihranek: 238,00 € (48% ceneje)

Rezervacija za samo 49,00 €

Rezervacijo v znesku 49,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 48% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/122857/hotel-espace-champerret-pariz-francija-259-eur-3x-nocitev.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 896 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red