Hotel Laguna Parentium - Novoletno wellness razvajanje v Poreču, Poreč, Istra, Hrvaška - 469 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 3x polpenzion za 2 osebi

Hotel Laguna Parentium - Novoletno wellness

Izkusite luksuz, ki ga nudi eleganten hotel s 4 zvezdicami v Poreču! Izberite Hotel Parentium, ki se skriva v globoki senci borovcev v resortu Zelena, je prijetno zavetje za oddih s pogledom na zaliv, ki vas bo naravnost osupnil.

HotelParentium se nahaja na polotoku v naselju Zelena laguna, ki je od centra Porečaoddaljen le 5 kilometrov in je odprt skozi celo leto.
Hotel Parentium vsebuje368 sob opremljenih s telefoni in s televizijo (s satelitskimi programi) tersušilcem za lase. Bogato ponudbo hotelo dopolnjujejo klimatizirana restavracijas samopostrežnim bifejem, igralnica, nočni bar, taverna, kavarna, prodajalna sspominki, sejne sobe ter frizerski salon. Za sprostitev so na voljo ogrevan bazenz morsko vodo, jacuzzi, savna in fitnes center.
Ob terasi se nahajajo območje za sončenje in zunanji bazen z morsko vodo ter sprehajalnesteze, ki se nahajajo v prijetni senci, pod visokimi borovci ter urejenekamnite in prodnate plaže. Ker izpolnjuje visoke standarde varnosti inkakovosti morja, hotelska plaža Parentium ima mednarodno priznanje Modrazastava. V zalivu se nahaja tudi kvalitetno opremljena marina.
https://youtu.be/wBCHJc2AZ9w

Cena: 469,00 €


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 743 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red