Praznični Pariz, Pariz, Francija - 219 EUR - Avtobusni prevoz po programu za 1 osebo, 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi v 2*lux/3* hotelu za 1 osebo

Praznični Pariz, Pariz, Francija - 219 EUR -

Pariz, svetovna metropola, označujejo kot mesto ljubezni, mestosvetlobe, mesto kulture, mesto visoke mode, mesto tisočerih luči, mesto odličnekulinarike, mesto Mona Lise... Obiščite in doživite obrežje reke Sene, Eifflov stop in francoskišarm ... Bienvenue!
1.DAN: SLOVENIJA – FRANCIJA: Odhod avtobusa v poznihpopoldanskih urah iz navedenih vstopnih mest. Nočna vožnja v Franciji, proti Parizu. 
2. DAN: PARIZ: Po nočni vožnji bomov Pariz prispeli v dopoldanskih urah. Vožnja do hotela, kjer bomo oddali prtljago, nato pa bomo peš in z metrojem odšlina ogled  pariških znamenitosti. Videlibomo Palačo Chaillot, Ecole Militaire, Hotel des Invalides, po želji se bomopovzpeli na Eifflov stolp (doplačilo) ali pa se z ladjico popeljali po rekiSeni. Nočitev.
3. DAN: PARIZ ­ - VERSAILLES: Po zajtrku si bomo na potepu po mestu ogledalimuzej Louvre, trge Concorde, Vendôme in Etoile, Slavolok zmage, opero, mestno hišo,mestni otok s katedralo Notre-Dame, boulevard St. Germain in St. Michel zLatinsko četrtjo, kjer bo čas za okrepčilo. Na Elizejskih poljanah bomo uživaliv prazničnem vzdušju mesta. Popoldan se bomo po želji odločili za izlet vVersailles (doplačilo) in si ogledali znamenit sončni dvorec kralja LudvikaXIV. Zvečer še sprehod do Montmartra in bazilike Sacré-Coeur, lahko pa bomoobiskali katerega od kabarejev na radoživem Pigallu. Nočitev. 
4. DAN: PARIZ / EURODISNEY: Po zajtrkuse bomo ljubitelji zabave in avantur s hitro železnico (RER) ali z avtobusomodpeljali do zabaviščnega parka Eurodisney. Po želji bomo lahko sprehodili obSeni, kjer se zadržujejo boemski umetniki, si vzeli čas za kavico ali penino vtipičnem bistroju, se sprehodili po Elizejskih poljanah ali obiskali kateregaod pariških muzejev in galerij, kot so muzej Orsay, Rodin, centra Georges Pompidou…Zgodaj zvečer slovo od Pariza.  
5. DAN: SLOVENIJA: Po nočni vožnjiprihod v Slovenijo.

Cena: 219,00 €

Rezervacija za samo 15,00 €

Rezervacijo v znesku 15,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/122853/praznicni-pariz-pariz-francija-219-eur-avtobusni-prevoz.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 743 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red