20% CENEJE: Falkensteiner Hotel & Spa Iadera - wellness oddih med tednom, Petrčane, Dalmacija, Hrvaška - 240 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Superior sobi s pogledom na park za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera - wellness oddih

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=EEs6ieqbq5Y
Izkusite luksuz, ki ga nudi elegantni mediteranski biserJadranske obale. Dih jemajoči panoramski razgled, unikatna arhitektura skupaj zvrhunskim notranjim oblikovanjem in wellness svet v črno beli kombinacijiuvrščajo Falkensteiner Hotel & SpaIadera med najboljše spa hotele na Hrvaškem.
Hotel se nahaja na zasebnem polotoku Punta Skala, 12 km odZadra in 23 kilometrov od letališča Zadar, kjer na rtu ponuja čudovitepočitnice v sproščujočem, zasebnem in elegantnem vzdušju.
Možnosti za sprostitev je več kot dovolj, saj hotel nudi6.000 m² veliko območje z wellnessom, s fitnesom, z lepotnim salonom in s Spa Acquapura. Veličastni svet savn, panoramska zemeljska savna s pogledom namorje, ekskluzivne zasebne terme, turška kopel in raznoliki wellness tretmaji vam zagotavljajo sproščanje inužitek.   
Sobe vključujejoudoben predel s sedežno garnituro in drugo sodobno opremo. V hotelskihrestavracijah lahko pokusite mednarodno, regionalno in sredozemsko kulinariko  ter samopostrežne jedi. V vseh barih in restavracijah se lahkopredajate širokemu spektru kulinaričnih dobrot.

-20%

Redna cena: 300,00 €

Vaša cena: 240,00 €

Prihranek: 60,00 € (20% ceneje)

Rezervacija za samo 36,00 €

Rezervacijo v znesku 36,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 20% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/122827/falkensteiner-hotel-spa-iadera-wellness-oddih-med-tednom.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 743 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red