54% CENEJE: Laško, Villa Aina Boutique 3*: Romantičen oddih za PAR z ZASEBNIM razvajanjem v savni in jacuzziju ali kopanjem Thermani Laško / Rimskih termah že od 99 € za 2 osebi

Laško, Villa Aina Boutique 3*: Romantičen oddih

Villa Aina Boutique Hotel 3* je počitniška hiša, ki se nahaja v mirnem okolju sredi zelenja in navdušuje vse, družine in posameznike, željne miru in sprostitve v tesnem stiku z naravo. Villa je od mesta Celje oddaljena 9 km, od Laškega 1,2 km, leži pa tudi v neposredni bližini Thermane Laško.
V današnji ponudbi vam je na voljo kar pet različnih opcij in prepričani smo, da boste med njimi našli svojo, 
Poleg udobja in sprostitve vam je na voljo nadzorovan parkirni prostor, osebno dvigalo, otroška igrala, kotiček za branje in počitek, lahko se dogovorite tudi za individualne ure jahanja, si ogledate muzej starih kmečkih orodij in zeliščni vrt.
Če želite, lahko vaš oddih pospremite z obiskom enega od priljubljenih term v bližini (Thermana Laško, Terme Laško, Rimske Toplice).
V Villa Aina Boutique Hotelu 3* se boste lahko popolnoma sprostili in razvajali svoje čute in telo. Vašega obiska se že zelo veselijo.

-54%

Redna cena: 215,00 €

Vaša cena: 99,00 €

Prihranek: 116,00 € (54% ceneje)

Rezervacija za samo 19,00 €

Rezervacijo v znesku 19,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 54% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/122807/lasko-villa-aina-boutique-3-romanticen-oddih-za-par-z-zasebnim.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 741 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red