Hunguest Hotel Heiligenblut - Ski opening Avstrija, Winkl, Avstrija - 578 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni standard sobi z balkonom za 2 osebi, 3x polpenzion za 2 osebi

Hunguest Hotel Heiligenblut - Ski opening

Privoščite si vrhunski smučarski oddih v čudoviti krajini avstrijskih Alp i neokrnjeni naravi Narodnega parka Hohe Tauern! 
Hotel Hunguest Heiligenblut se nahaja v slikovitem vznožjunajvišje gore Avstrije, Großglockner, obkrožen z impresivno krajino Narodnegaparka Hohe Tauern. Glavno smučišče je oddaljeno 300 metrov, prav tako tudisredišče vasi. Zraven hotela je brezplačna postaja za skibus.
Dvoposteljne sobe so bile obnovljene leta 2015 in imajopogled na goro, sedežno površino, LED TV z različnimi satelitskimi programi inradijskimi kanali v različnih jezikih, sef, laminat, moderno kopalnico zdeževno prho. Televizije vključujejo tudi kanal, ki prikazuje pohodniške insmučarske steze prek spletnih kamer in visoko alpsko pot Großglockner.Brezžični in žični hitri dostop do interneta je na javnih površinah v hotelubrezplačen. Poleg sob ima hotel še restavracijo, spa z notranjim bazenom, 3teniška igrišča, igrišče za skvoš ter parkirišče in garažo.

Cena: 578,00 €


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 786 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red