Hotel Scala - Wellness oddih, Vodice, Dalmacija, Hrvaška - 173 EUR - 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 1x 2-urna uporaba zasebnega wellnessa (2 savni, jacuzzi in tuš kabina)

Hotel Scala - Wellness oddih, Vodice, Dalmacija,

Megabon vam predstavlja nekaj popolnoma novega! Obiščitepriljubljeno destinacijo Vodice in bivajte v Hotelu Scala. Privoščite si3-dnevni oddih po MEGA ugodni ceni! ✔le 6 minut hoje od plaže ✔elegantno opremljene sobe ✔veliko športnih inrekreativnih dejavnosti!
Hotel Scala se od plaže nahaja le 6minut hoje, v neposredni bližini hotela pa lahko uživate v širokem izborušportnih in rekreativnih dejavnosti, kot so potapljanje, pohodništvo injadranje na deski.
Hotel Scala ponuja elegantno opremljenesobe (nekatere so z balkonom), ki imajo kabelsko TV z ravnim zaslonom inpisalno mizo, zasebno kopalnico s prho, sušilcem za lase in brezplačnimtoaletnim priborom. 
Zjutraj si privoščite samopostrežnizajtrk, v restavraciji z jedmi po naročilu pa lahko uživate tudi vmediteranskih specialitetah. Po aktivnem dnevu si privoščite osvežilno pijačo vbaru hotela.

Cena: 173,00 €

Rezervacija za samo 35,00 €

Rezervacijo v znesku 35,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/122585/hotel-scala-wellness-oddih-vodice-dalmacija-hrvaska-173.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 786 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red