BB Residence Split, Split, Dalmacija, Hrvaška - 130 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

BB Residence Split, Split, Dalmacija, Hrvaška -

Novo na Megabonu! BB Residence in mesto Split - odličnakombinacija za sproščujoče počitnice ob morju, na čudovitih plažah in v luksuznihsobah.
BB Residence je nastanitveni objekt, zgrajen leta 2013. Ima 16moderno in luksuzno opremljenih dvoposteljnih sob z balkonom in 2apartmaja s štirimi zvezdicami.
Nahaja se le 1500 m od Dioklecijanove palače,oz. 20 minut hoje od središča Splita.Spočijte se in sprostite v luksuzno opremljenih sobah inapartmajih z vrhunskim pohištvom in udobnimi ’’kingsize’’ posteljami. Vse sobe inapartmaji so klimatizirani, ogrevani in opremljeni z LCD TV s kabelskimiprogrami, mini barom, sefom, brezplačno Wi-Fi in internet povezavo terprostornimi kopalnicami s hotelsko kozmetiko, brisačami in sušilniki za lase.
Ne zapravljajte svojega dragocenega časa za iskanje naslovaposlovnih partnerjev, le pokličite jih k sebi. Uporabite novo urejene prostore zasestanke in seminarje. Dve sejni sobi sta nameščeni poleg recepcije, večjalahko sprejme do 25 oseb, manjša pa do 10 oseb. Predstavitvene projekcije soomogočene prek LCD-televizorja ali projektorja.

Cena: 130,00 €

Rezervacija za samo 26,00 €

Rezervacijo v znesku 26,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/122527/bb-residence-split-split-dalmacija-hrvaska-130-eur-2x.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 786 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red