Hotel Vile Park - Krompirjeve počitnice, Portorož, Slovenija - 141 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni Standardni sobi za 2 osebi (otrok do 12. leta brezplačno), Kopanje v Morskem parku Laguna Bernardin (največji bazenski...

Hotel Vile Park - Krompirjeve počitnice,

Hotelsko naselje St. Bernardin se nahaja med srednjeveškim biserom Piranom in modernim prestižnim jadranskim letoviščem Portorožem na slovenski obali. Gre za pravo malo mesto, v katerem je poskrbljeno za vse želje in potrebe sodobnega človeka, ki išče oddih na slovenski obali. 
St. Bernardin je hotelsko naselje – na enem kraju najdete vse, kar na počitnicah potrebujete – namestitev, restavracije, trgovine, plaže, športna igrišča, sprehajalne steze in še veliko več.
Hotel Vile Park povezuje 5 vil z 216 sobami - Vila Galeb, Vila Galeja, Vila Orada, Vila Nimfa. Vile povezuje prijetna nakupovalna ulica z bari in restavracijami, ki se zaključi z laguno in bujnim sredozemskim rastjem. Zajtrk in večerja sta v Hotelu Histrion, od koder je tudi neposreden dostop v morski park Laguna Bernardin, Wellness Histrion in Casino Bernardin. Pri bazenu je tudi Tropic Bar s široko ponudbo osvežilnih pijač.
Sobe v Hotelu Vile Park zagotavljajo miren in za vsak žep dostopen oddih. Na razpolago je 216 sob, primernih za družine in pare. Sobe so okusno in elegantno opremljene in vam ponujajo uporabo telefona, kopalnice s tušem ter sušilca za lase, televizije in radia.

Lokacija: Obala in Kras

Cena: 141,00 €

Rezervacija za samo 21,00 €

Rezervacijo v znesku 21,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/122480/hotel-vile-park-krompirjeve-pocitnice-portoroz-slovenija.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 727 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red