56% CENEJE: Terme Dobrna - Hotel Vita - Sproščujoč last minute oddih, Dobrna, Slovenija - 75 EUR - 1x nočitev za 2 osebi, 1x polpenzion (bogat samopostrežni bife) za 2 osebi

Terme Dobrna - Hotel Vita - Sproščujoč last

Le nekaj razlogov, zakaj izbrati TermeDobrna in z Megabonom uživati v 2-dnevnem termalnem oddihu za 2 osebi! ✔bazeniz zdravilno termalno vodo ✔610-letna tradicija ✔strokovni pristop k zdravju ✔pozitivnaenergija ✔podvodne masaže in whirpooli ✔vodni užitki v notranjih in zunanjihbazenih!
O Hotelu Vita: 4* hotel se nahajaneposredno ob vstopu v kompleks zdravilišča. Naj vas navduši čudovita okolica,energijsko poln zdraviliški park, številne peš in kolesarske poti ter lepotakraja in njegove okolice. V Hotelu Vita vas bodo razvajali z bogato kulinariko,z masažnim lepotnim centrom La Vita Spa & Beauty, bazeni s termalno vodo indeželo savn. Obiščite tudi Medicinski center, ki vas bo navdal z odličnostjo, vhotelu pa se nahajajo tudi seminarski prostori. Sobe imajo telefon, TV, sef,mini bar, WC, kopalnico, sušilnik za lase, klimatsko napravo.
Hotelska restavracija: Restavracijasprejme do 280 oseb, namenjena pa je tudi pogostitvam večjih skupin obrazličnih sprejemih, tematskih večerjah, poslovnih kosilih ali večerjah. Hotelskorestavracijo dopolnjuje prijeten ambient Club Restaurant Kamin inCafe&Restaurant May, ki vas bosta popeljala v svet sprostitve in druženja. Pričakujevas raznolika ponudba pija, koktajlov, toplih napitkov, obloženih kruhkov,sladoledov in sladic.
Wellness ponudba: Bazeni z zdravilno termalno vodo: bazenskikompleks se nahaja v 3. nadstropju Hotela Vita in ponuja notranji bazen,notranji otroški bazen, zunanji bazen in zunanji otroški bazen s teraso zasončenje ter notranji whirlpool. Dežela savn z veliko sončno teraso: uživajte vturških, finskih in infra-rdečih savnah, ledeni sobi, na počivališčih, terasiali vitaminskem baru. Vrhunski masažno lepotni center La Vita Spa & Beautyter frizerski salon La Vita Hair Beauty: razvajajte se z najsodobnejšimiaparati za nego telesa in obraza, prepustite se dotikom vrhunskih maserjev.Sprostite se in prebudite notranjo lepoto! Medicinski center s terapijami zuporabo naravnih zdravilnih dejavnikov: tu so zdravstvene storitve združene vrazlične programe (preventivne, kurativne in sprostitvene). Kopeli: Hotel Vitaponuja termalne kopeli za najboljše trenutke v dvoje. Prepustite se romantiki zvašo ljubljeno osebo!
Šport v Termah Dobrna: obiščitefitness, odpravite se na plavanje ali kakšno skupinsko vodeno vadbo, izberitedejavnost v naravi (pohodništvo, tek, kolesarjenje) ali obiščite Športni park.

Lokacija: Savinjska

-56%

Redna cena: 172,00 €

Vaša cena: 75,00 €

Prihranek: 97,00 € (56% ceneje)

Rezervacija za samo 11,00 €

Rezervacijo v znesku 11,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 56% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/122478/terme-dobrna-hotel-vita-sproscujoc-last-minute-oddih.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 727 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red