30% CENEJE: Hotel Gloria Budapest City Center, Budimpešta, Madžarska - 189 EUR - 3x nočitev v Standard Plus dvoposteljni sobi za 2 osebi, 3x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

Hotel Gloria Budapest City Center, Budimpešta,

Budimpešta je najbolj obiskano turistično mesto na Madžarskem, kjer živi več kot 2 milijona ljudi. Je tudi dobro poznan kulturni, umetniški in športni center, poleg tega pa je tudi ena najlepših prestolnic Evrope. Če je Budimpešta vaša naslednja destinacija, ki jo želite obiskati, vam priporočamo bivanje v hotelu Gloria!
Hotel Gloria Budapest City Center se nahaja v čudovitemzelenem območju Budimpešte v bližini centra mesta. Budimpešta je eno najlepšihmest v Evropi, polno številnih znamenitosti, od katerih so nekatere uvrščene naUnescov seznam svetovne dediščine v Evropi. Lokacija hotela vam nudi odličnomožnost za raziskovanje kulturnih in zgodovinskih zanimivosti tega čudovitegamesta na Donavi.
Uživajte v impresivnem in prijetnem bivanju v hotelu GloriaBudapest City Center. Hotel ponuja nastanitev v popolnoma opremljenih sobah,zasnovanih tako, da zagotavljajo maksimalno udobje.Hotel vsebuje 26 dvoposteljnih sob in 2 apartmaja. Vsakasoba ima lastno kopalnico, TV, telefon, brezplačni hitri brezžični internet insušilec za lase. 12 sob ima klimatsko napravo. Na voljo so sobe za kadilce innekadilce.Hotel ima klimatizirano restavracijo in konferenčno dvorano,zaprto parkirišče in brezplačen brezžični internet na celotnem območju. Zaprtoparkirišče je opremljeno s kamero.Prijazno osebje na recepciji je na voljo gostom 24 ur in jevedno pripravljeno pomagati pri različnih storitvah, kot so transferji,taksiji, ogledi, restavracije in podobno. Ne oklevajte in prosite za pomoč!
Prenovljene dvoposteljne sobe s klimatsko napravo senahajajo v prvem, drugem in tretjem nadstropju. Vsaka soba ima svojo kopalnicos tušem in sušilcem za lase, TV, brezplačni brezžični internet intelefon. Na zahtevo je na voljo tudi hladilnik. Sobe imajo zvočno izoliranaokna s pogledom na vrt ali ulico.Restavracija, zasnovana v neobaročnem slogu, sprejme 50ljudi ter je primerna za vse vrste dogodkov, kot so poslovni dogodki alidružinska praznovanja.

-30%

Redna cena: 269,00 €

Vaša cena: 189,00 €

Prihranek: 80,00 € (30% ceneje)

Rezervacija za samo 38,00 €

Rezervacijo v znesku 38,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 30% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/122477/hotel-gloria-budapest-city-center-budimpesta-madzarska.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 727 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red