34% CENEJE: Adventni izlet: BOŽIČKOVA POŠTA v Christkindlu in slikoviti Steyr že od 19,90 €

Adventni izlet: BOŽIČKOVA POŠTA v Christkindlu

BOŽIČKOVA POŠTA V CHRISTKINDLU IN SLIKOVITI STEYR
Za čudovita adventna praznična doživetja vam ni potrebno odpotovati daleč daleč stran. Zanimiva doživetja lahko ponudimo v gornji Avstriji, kjer lahko obiščete najbolj znano božično vas z razvpito božičkovo pošto ter se prepuščate nakupom in predbožičnim radostim na številnih stojnicah slikovitega starodavnega mesta Steyr.
Jutranji odhod iz Slovenije in vožnja mimo Celja, Maribor, Gradca do Christkindla. Vasica z morda najbolj božičnim vzdušjem v Avstriji navduši obiskovalce iz vsega sveta. Iz tamkajšnje božičkove pošte romajo voščilnice po vsem svetu. Vsekakor navdušijo tudi ene največjih mehanskih jaslic na svetu. Nekaj prostega časa in nadaljujemo do bližnjega mesta Steyr, ki navduši s starodavno arhitekturo in božičnim vzdušjem. Običajno je na glavnem trgu več kot 50 različnih stojnic in mnoge prireditve kot so adventni koncerti, lutkarske predstave ipd…Med drugim vsako leto postavijo slikovite jaslice na splavu reke Enns. Ko se prižgejo lučke in naredimo še zadnje predbožične fotografije, se bomo počasi odpravili proti domu.

-34%

Pohitite - ponudba se kmalu izteče!

Redna cena: 30,00 €

Vaša cena: 19,90 €

Prihranek: 10,10 € (34% ceneje)

Rezervacija za samo 3,00 €

Rezervacijo v znesku 3,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 34% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/122455/adventni-izlet-bozickova-posta-v-christkindlu-in-slikoviti.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 793 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red