29% CENEJE: Integralni Hotel Zagreb, Zagreb, Hrvaška - 39 EUR - 1x nočitev v hotelski sobi za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

Integralni Hotel Zagreb, Zagreb, Hrvaška - 39

Obiščite Zagreb ter uživajte v odličninamestitvi in prijetni atmosferi na križišču pomembnih prometnih poti, nedalečod vseh mestnih zanimivosti, na idealnem mestu za raziskovanje hrvaškeprestolnice.  
Integralni hotel Zagreb se nahaja na križišču pomembnejšihmestnih prometnih poti, ter v neposredni bližini mnogih športnih centrov,koncertnih dvoran, nočnih klubov, mestnih parkov in sprehajališč. Hotel nudibrezplačno parkirišče, vožnja do središča mesta pa traja le okoli 15 minut zjavnim prevozom. Čez dan lahko uživate v različnih športnih aktivnostih, zvečerpa se Jarun pretvori v središče zagrebškega nočnega življenja.  
Zjutraj si gostje lahko postrežejo kavo in zajtrk v miniatmosferi v prostoru bistroja ali uživajo v svežem zraku na novo pokriteterase. Želijo vam omogočiti prijetno atmosfero in edinstveno izkušnjo bivanja.Prijetno osebje vam bo pomagalo in 24 ur dnevno skrbelo za vašo popolno izkušnjo.Nekatere sobe premorejo prostor za sedenje in sproščanje. V sklopu hotela je navoljo recepcija odprta 24 ur, bankomat in pa trgovine.   
Namestitev je mogoča v sobi z zakonsko posteljo ali padvoposteljni sobi. Sobe so opremljene z brezžičnim internetom, mizo, prostoromza sedenje, SAT TV-jem, tušem, toaleto, hotelsko kozmetiko in klimatsko napravo, obenem pa so povezane na sistem centralnega gretja.

-29%

Redna cena: 55,00 €

Vaša cena: 39,00 €

Prihranek: 16,00 € (29% ceneje)

Rezervacija za samo 7,00 €

Rezervacijo v znesku 7,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 29% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/122444/integralni-hotel-zagreb-zagreb-hrvaska-39-eur-1x-nocitev.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 742 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red