59% CENEJE: Hotel Marina - Jesensko zimska morska pravljica, Selce, Crikvenica, Hrvaška - 169 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi s pogledom na morje in z balkonom za 2 osebi, Neomejena uporaba hotelskega bazena

Hotel Marina - Jesensko zimska morska pravljica,

Si želite preživetipopoln oddih v urejenem hotelu s pogledom na morje? Naj bo Hotel Marina vašaoaza miru! Odpočijte se s pridihom glamurja in zaplavajte v bazenu z ogrevano vodo.
Hotel Marina 4* Selce – Crikvenica je zgrajen leta 2003,prenovljen pa je bil leta 2014. Goste privablja s svojo dekoracijo, lokacijo inprivlačnim pogledom na morje. Hotel z ambientom in kulinarično ponudbo domače,mednarodne in mediteranske kuhinje privlači prav vse. Idealen je za vikend oddihzaljubljenih parov ali za družinski oddih. Zaradi prijetnega ambienta, visokokakovostne nastanitve, raznolikosti vsebin, kulinarične in vrhunske tehnološkeopreme, je hotel kategoriziran s štirimi zvezdicami.
V delu hotela Marina je zgrajena prečudovita kavarna"Delfin", v kateri v poletnih mesecih lahko uživate v toplih napitkihali koktajlih. Obiščite tudi wellness hotela in ne pozabite na telovadbo.Fitnes center je opremljen z najnovejšo opremo. Sprostite se v hotelski savniin zaplavajte v ogrevanem bazenu hotela ali pa se naročite na sproščujočomasažo. Če je vašemu poslovnemu timu potreben team building ali poslovnesestanek, se obrnite na nas z zaupanjem in uživajte v edinstvenem vzdušju spogledom na morje in kulinaričnih čarobnostih naših kuharskih mojstrov. Leta 2015 je bila izdelana tudi gostilna ''Marina'', ki je idealna za poročna slavja in druge posebne priložnosti.
Hotel ima 44 standardne sobe in 6 Junior apartmajev. Vsaka soba imabalkon, večina pa je s pogledom na morje. Dve sobi sta prilagojeni za ljudi zomejenim gibanjem. Vsaka soba ima kopalnico s kadjo in masažno prho. Glede navaš okus, se lahko odločite za sobo s pogledom na morje ali za tisto s pogledomna park.

-59%

Redna cena: 415,00 €

Vaša cena: 169,00 €

Prihranek: 246,00 € (59% ceneje)

Rezervacija za samo 30,00 €

Rezervacijo v znesku 30,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 59% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/122435/hotel-marina-jesensko-zimska-morska-pravljica-selce-crikvenica.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 727 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red