20% CENEJE: Hotel Scala, Vodice, Dalmacija, Hrvaška - 133 EUR - 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, Neomejena uporaba zunanjega bazena na strehi hotela (odvisno od vremenskih razmer)

Hotel Scala, Vodice, Dalmacija, Hrvaška - 133

Megabon vam predstavlja nekaj popolnoma novega! Obiščitepriljubljeno destinacijo Vodice in bivajte v Hotelu Scala. Privoščite si3-dnevni oddih po MEGA ugodni ceni! ✔le 6 minut hoje od plaže ✔elegantno opremljene sobe ✔veliko športnih inrekreativnih dejavnosti!
Hotel Scala se od plaže nahaja le 6minut hoje, v neposredni bližini hotela pa lahko uživate v širokem izborušportnih in rekreativnih dejavnosti, kot so potapljanje, pohodništvo injadranje na deski.
Hotel Scala ponuja elegantno opremljenesobe (nekatere so z balkonom), ki imajo kabelsko TV z ravnim zaslonom inpisalno mizo, zasebno kopalnico s prho, sušilcem za lase in brezplačnimtoaletnim priborom. 
Zjutraj si privoščite samopostrežnizajtrk, v restavraciji z jedmi po naročilu pa lahko uživate tudi vmediteranskih specialitetah. Po aktivnem dnevu si privoščite osvežilno pijačo vbaru hotela.

-20%

Redna cena: 166,00 €

Vaša cena: 133,00 €

Prihranek: 33,00 € (20% ceneje)

Rezervacija za samo 27,00 €

Rezervacijo v znesku 27,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 20% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/122431/hotel-scala-vodice-dalmacija-hrvaska-133-eur-2x-nocitev.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 743 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red