33% CENEJE: La Luna Island Hotel - Wellness oddih na Pagu, Lun, otok Pag, Hrvaška - 74 EUR - 1x nočitev s polpenzionom za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let brezplačno), Neomejena uporaba notranjega bazena s sladko vodo

La Luna Island Hotel - Wellness oddih na Pagu,

Ste za wellness oddih za 2 osebi na Pagu? Potem je La Luna Island Hotel z MEGA ceno prava izbira za vas! Morje, svež zrak in obilo možnosti za aktiven oddih so le nekatere izmed prednosti La Luna Island Hotela (prej Luna Island Hotel) na Pagu.
La Luna Island Hotel je zgrajen leta2008, razprostira pa se na 10.000 kvadratnih metrih notranjih in kar 15.000kvadratnih metrih zunanjih površin. Hotel svojim gostom nudi 96 luksuznoopremljenih sob s pogledom na morje in na park. Hotel ima čudovito plažo skapaciteto 250 gostov, dva bazena (zunanji in notranji), štiri savne, wellness, dva bara (coctail in lobby bar) indve restavraciji (penzionska in A'la carte).
Glede na to, da so gostjehotela tudi poslovneži, so na voljo kar tri kongresne dvorane, ki sprejmejo do180 oseb in pa velik razstavni prostor, ki se nahaja pred kongresnimidvoranami. Brezžični internet je na voljo v skupnih prostorih hotela, na bazenuin v VIP sobah.
Gastronomska ponudba temelji nadomačih proizvodih in tradiciji otoka Paga in Novalje, večino sestavin papridobijo od lokalnih partnerjev. Vinska karta nudi domača hrvaška vina inprestižna tuja vina visoke kategorije.
https://www.youtube.com/watch?v=nWahslfYHb8

-33%

Redna cena: 110,00 €

Vaša cena: 74,00 €

Prihranek: 36,00 € (33% ceneje)

Rezervacija za samo 11,00 €

Rezervacijo v znesku 11,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 33% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/122201/la-luna-island-hotel-wellness-oddih-na-pagu-lun-otok-pag.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 742 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red