43% CENEJE: Rogaška Slatina - Hotel Slovenija, Rogaška Slatina, Slovenija - 241,50 EUR - 3x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Neomejen vstop v hotelski bazen in savne

Rogaška Slatina - Hotel Slovenija, Rogaška

Z Megabonom obiščite eno starejših in pomembnejših zdravilišč v Sloveniji in Evropi! Uživajte v Rogaški Slatini in 4-dnevnem wellness oddihu za 2 osebi v Hotelu Slovenija 4*! Kaj vas bo pričakalo? ✔zdravje z naravno mineralno vodo ✔mir in igrivost hkrati ✔narava ✔bogato kulturno življenje. 
Zaradi celovite ponudbe Hotel Slovenija velja za enega bolj priljubljenih hotelov v Rogaški Slatini. Hotel gostom ponuja 10 enoposteljnih sob, 47 dvoposteljnih, 3 triposteljne sobe in 5 apartmajev ter restavracijo s teraso, kavarno, wellness center in konferenčni prostor. Vse hotelske sobe so moderno opremljene in zagotavljajo udobje. Opremljene so s kopalnico, kabelsko televizijo, telefonom, sušilnikom za lase in mini barom. 
Za popolno sprostitev ter ohranjanje telesnega in duševnega zdravja obiščite wellness center, ki razpolaga z notranjim bazenom s termo-mineralno vodo, ki je najnovejša pridobitev hotela, finskimi savnami in whirlpoolom. Okrepite odpornost in telesno vzdržljivost ter se sprostite! 
Poleg wellness sprostitve bo poskrbljeno tudi za vaše brbončice. Pričakuje vas pestra izbira hrane, a la carte ponudba, ki bo poskrbela za gurmanske užitke in tudi tematske večerje.

Lokacija: Savinjska

-43%

Redna cena: 427,00 €

Vaša cena: 241,50 €

Prihranek: 185,50 € (43% ceneje)

Rezervacija za samo 36,00 €

Rezervacijo v znesku 36,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 43% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/122012/rogaska-slatina-hotel-slovenija-rogaska-slatina-slovenija.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 735 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red