38% CENEJE: Etno vas Stanišići, Bijeljina, Bosna in Hercegovina - 46 EUR - 1x nočitev v Hotelu Pirg ali Ras (glede na razpoložljivost) za 2 osebi, Uporaba fitness dvorane

Etno vas Stanišići, Bijeljina, Bosna in

MEGA HIT! Največja etno vas na Balkanu - Etno Vas Stanišići!Idealna priložnost, da sprostite dušo in telo! Etno Velo Stanišići sestavljapribližno dvajset lesenih hiš, mlekarna, vodnjak, kovačnica, žitni jantar,stare hiše in velika restavracija.   
Hotel Pirg 5* se ujema s celotnim ambientom vasi in imaprevladujoč položaj v njem. To je sodoben hotel z dih jemajočo zunanjostjo, prefinjenanotranjost pa zagotavlja izjemen ambient gostoljubja. Opremljen je s sodobnimpohištvom, tehniko, klimatsko napravo in dvigali. Sobe in apartmaji visokekakovosti lahko sprejmejo do 80 gostov. Počutili se boste udobno in sproščeno.Luksuzno opremljene sobe in apartmaji ponujajo kabelsko televizijo, telefon,klimatsko napravo, brezžični internet, mini bar in sef.
Hotel Ras 5* je zgrajen po najvišjih evropskih standardih.Hotel ima 80 luksuzno opremljenih in udobnih nastanitvenih enot za do 160gostov. Namestitvene enote sestavljajo enoposteljne in dvoposteljne sobe,apartmaji in VIP apartmaji. Sobe so opremljene s sodobnim pohištvom, centralnoklimo, mini barom, sefom, brezplačnim WiFi-jem, LCD TV in telefonom. Hotel Ras sestavljaceloto s svečanimi saloni Sankt Peterburg, Moskve in Volga ter je z njimi neposrednopovezan s stopniščem in dvigalom. Hotel Ras ima tudi sodoben wellness in SPAcenter.
Etno Vas Stanišići ima tudi bogate športne objekte. Kompleksima sodoben športni center z dvema nogometnima stadionoma, odprtim teniškimigriščem, igriščem za odbojko, mali nogomet, košarko, najmlajši pa lahkouživajo v otroški igralnici.

-38%

Redna cena: 74,00 €

Vaša cena: 46,00 €

Prihranek: 28,00 € (38% ceneje)

Rezervacija za samo 8,00 €

Rezervacijo v znesku 8,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 38% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/121994/etno-vas-stanisici-bijeljina-bosna-in-hercegovina-46-eur.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 936 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red