50% CENEJE: Hotel Palas, Banja Luka, Bosna in Hercegovina - 40,50 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

Hotel Palas, Banja Luka, Bosna in Hercegovina -

Si želite sprehajati ob Vrbasu v Banja Luki in obenem uživati vnakupovanju? Banja Luka vam ponuja široko ponudbo trgovin, kjer boste zagotovonašli nekaj zase!
S svojo tradicijo in udobnostjo mestnegahotela, Hotel Palas je bil in ostal eden od najbolj prepoznavnih objektov vmestu. Nahaja se v samem centru Banja Luke, blizu vseh pomembnih točk zaposlovne ljudi in turiste, do njih pa se od hotela hitro pride peš.Hotel se nahaja v glavni ulici s pogledomna Mestni park in je zaščiten spomenik mestne dediščine prve kategorije.
Na razpolagoima 69 sob, ki so opremljene s TV-jem, mini barom, telefonom in internetom.V sklopu hotela se nahajajo vrt,restavracija, slaščičarna, picerija, frizerski salon, nočni bar in druge zabavnevsebine, tako da je vse na dosegu roke.
Prijazno osebje hotela, vrhunska storitevin prednost položaja hotela v strogem centru mesta so samo nekateri od razlogovzakaj izbrati ravno Hotel Palas, če ste v Banja Luki prvič ali pa se tjaponovno vračate!

-50%

Redna cena: 81,00 €

Vaša cena: 40,50 €

Prihranek: 40,50 € (50% ceneje)

Rezervacija za samo 8,00 €

Rezervacijo v znesku 8,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 50% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/121923/hotel-palas-banja-luka-bosna-in-hercegovina-40-50-eur-1x.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1130 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red