25% CENEJE: Spa Luisa - Grand Hotel Toplice, Bled, Slovenija - 16,50 EUR - Celodnevni vstop v savne (finska, turška in infra) ter bazen s termalno vodo za 1 osebo, Ponudba je unovčljiva do 22. 12. 2019

Spa Luisa - Grand Hotel Toplice, Bled, Slovenija

Na mestu termalnega vrelca, ki dnevno napolni bazen, se nahaja wellness Spa Luisa. Doživite elegantno kopališče, v katerem izvira zdravilna termomineralna voda. Preverite Megabon ponudbo za celodnevno sprostitev in spočijte svoja čutila na Bledu!
Spa Luisa je manjši wellness center, le korak od znamenitega Blejskega jezera. Njegova posebnost je elegantno kopališče, v katerem izvira vrelec zdravilne vode temperature 22 stopinj. Kopanje v termalnem kopališču ugodno vpliva predvsem na srce, ožilje in živčevje, pitje vode pa je blagodejno za želodec in druge notranje organe. Ob termomineralnem kopališču so ležalniki, od koder se razprostira slikovit pogled na Blejsko jezero in Alpe. Ob Studiu Luisa se nahaja dnevni bar Jezero s teraso.
Spa Luisa ponuja tudi več vrst masaž in masažno wellness suito s kopeljo. Ročne masaže telesa in stopal sproščajo in pripravijo goste za novo odkrivanje Bleda in njegovih lepot. Uživanje v masažni wellness suiti bo še posebej navdušilo tiste, ki cenijo lepoto posebnih trenutkov v dvoje.
Odpiralni čas: wellness: od 8. do 20. ure; bazeni in savne: od 7. do 20. ure.

Lokacija: Gorenjska

-25%

Redna cena: 22,00 €

Vaša cena: 16,50 €

Prihranek: 5,50 € (25% ceneje)

Rezervacija za samo 2,00 €

Rezervacijo v znesku 2,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 25% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/121921/spa-luisa-grand-hotel-toplice-bled-slovenija-16-50-eur.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 741 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red