43% CENEJE: Terme Čatež - 3-urno savnanje in kopanje v zimski Termalni rivieri, Čatež ob Savi, Slovenija - 9,90 EUR - 1x 3-urni obisk Savna parka v zimski Termalni rivieri za 1 osebo, Kopanje v zimski Termalni rivieri v sklopu 3-urnega savnanja

Terme Čatež - 3-urno savnanje in kopanje v

Terme Čatež so kraj oddiha in zabave, saj poletna inzimska Termalna riviera ponujata zdravo vodno zabavo in sproščujoče učinketople termalne vode kar 365 dni v letu. Vpete v idilično naravo so odličnoizhodišče za družinske izlete, številne športne aktivnosti ali malce drugačnobivanje v naravi.
Na zimski Termalni rivieri zaplavajte v termalni vodinajvečjega pokritega kompleksa bazenov in odkrijte vodni raj na več kot2.300 m2 notranjih termalnih površin z vodnimi atrakcijami. Pod tri kupolezimske Termalne riviere vabijo bazeni, whirlpooli, slapovi, masažnaležišča ... Ko je počasnosti dovolj, sledi zabava med valovi ali nadivji reki. Spustite se v vodno doživetje na toboganu skakalnica alikamikaza. Ljubitelje hitrih spustov navdušuje tobogan z zaprto cevjo ssvetlobnimi učinki, iskalce presenečenj pa drevo doživetij. 
V sklopu zimske Termalneriviere vam se ponuja osemtematsko različnih savn zaneponovljive užitke na 1.500 m² površine. Savna park ponuja tudi prijetnokopanje v dvehohlajevalnih in dveh relaksacijskih bazenih ter počitek na terasi. Uživate lahko tudi v sončnih žarkih na nudistični terasi.Predlagamo, da po savnanju zaplavate v zimski Termalni rivieri.
kristalnasavna (70–80 °C): učinki negativnih ionov sproščajo,pomirjajo in osvežujejo,
parnasavna (40–50 °C): čisti dihalne poti,
ekstremnasavna (90–110 °C): za vse, ki želite preizkusiti mejesvoje vzdržljivosti,
indijanskasavna na prostem (60–75°C): za prijetno poletno in zimsko savnanje,
solnasavna (70–80 °C): za učinkovit piling telesa,
infrardečasavna (50–60 °C): blagodejni učinki infrardečih žarkovza še učinkovitejše odstranjevanje strupov iz telesa,
finskaaroma savna (70–90°C): tradicionalna oblika potenja; vroča para je odličen način čiščenja inpomlajevanja telesa in duha,
aquavivasavna (50–90 °C): pomirja  s svetlobnimi inzvočnimi učinki,
lanconium (55-65 °C): predprostor, kjer si ogrejete teloza nadaljnjo savnanje ali pa v njem le počivate, spodbuja čiščenje inrazstrupljanje telesa, blagodejno deluje na srce in telesno cirkulacijo.

Lokacija: Dolenjska

-43%

Redna cena: 17,50 €

Vaša cena: 9,90 €

Prihranek: 7,60 € (43% ceneje)

Rezervacija za samo 1,00 €

Rezervacijo v znesku 1,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 43% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/121712/terme-catez-3-urno-savnanje-in-kopanje-v-zimski-termalni.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 726 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red