54% CENEJE: Kranjska Gora, Hotel Alpina 3*: SPA oddih v Kranjski Gori že od 59 € za 2 osebi

Kranjska Gora, Hotel Alpina 3*: SPA oddih v

Odpeljite se na mini počitnice v Kranjsko Goro, v wellness Hotel Alpina 3*. Nahaja se direktno na smučišču, zaradi česar je Hotel Alpina priljubljen v vseh letnih časih.
Hotel Alpina 3* ima prijetne sobe s kopalnico s tušem, internetnim priključkom ter s satelitsko televizijo. Mogoča je brezplačna uporaba wi-fija v sobah in javnih prostorih ter brezplačnega parkirnega mesta.
Z boljšo polovico gresta lahko tudi na mini wellness razvajanje, saj Mestoidej ponudba vsebuje tudi en vstop v hotelski SPA v času bivanja, kjer vas bodo finska, turška in infrardeča savna nedvomno sprostile in vam okrepile imunski sistem.
Lahko pa obiščete tudi preostali del odličnega hotelskega wellness centra, ki nudi poleg savn in jacuzzija še  ročne masaže. (po dogovoru s ponudnikom in proti doplačilu).
Kranjska Gora je pravi slovenski biser in priljubljena točka za aktiven ali wellness oddih. Nahaja se v naročju gora in ponuja kar nekaj atraktivnih znamenitosti. Svoj dopust lahko popestrite z ogledom Jezera Jasna, Kekčeve dežele, Zelencev, ali pa skočite na Vršič in v Planico.
Alpski oddih s pridihom wellnessa in sprostitve, vam bo zagotovo napolnil baterije!

-54%

Redna cena: 129,00 €

Vaša cena: 59,00 €

Prihranek: 70,00 € (54% ceneje)

Rezervacija za samo 8,00 €

Rezervacijo v znesku 8,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 54% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/121628/kranjska-gora-hotel-alpina-3-spa-oddih-v-kranjski-gori-ze.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 791 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red