40% CENEJE: Rogaška Slatina, Hotel Slatina 4*: Paket »Najin dan«: Najem sobe, kopanje in savnanje za romantično razvajanje v PARU le 49 € 

Rogaška Slatina, Hotel Slatina 4*: Paket »Najin

V Hotelu Slatina so pripravili posebno ponudbo samo za vas. Uživajte v hotelu s tradicijo in zeleno sodobnostjo ob gozdu in promenadi.Vzemita si čas le zase in se pocrkljajta v hotelu Slatina. V Hotelu Slatina so pripravili posebno ponudbo samo za vas. Ponudba vsebuje najem dvoposteljne sobe za 5 ur, z vključenim razvajanjem v hotelskem wellnessu s termalnim bazenom in savno, ki bodo kot nalašč za prijeten dnevni oddih.
Pohvali se lahko z zdravstvenim in terapevtskim centrom, centrom za sprostitev in wellness, termalnimi bazeni, vrhunsko kuhinjo z možnostjo dietne prehrane, edinstveno mineralno vodo, zabavnimi in aktivnimi druženji. Po koncu napornega dne pa si privoščite še kosilo ali večerjo, saj ima hotel vrhunsko kuhinjo z možnostjo dietne prehrane.
Pobegnita od vsakdanjega stresa in se spočijta skupaj, saj so najlepši trenutki tisti, ki so v dvoje.

-40%

Redna cena: 81,00 €

Vaša cena: 49,00 €

Prihranek: 32,00 € (40% ceneje)

Rezervacija za samo 8,00 €

Rezervacijo v znesku 8,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 40% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/121432/rogaska-slatina-hotel-slatina-4-paket-najin-dan-najem.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 752 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red