42% CENEJE: Rogaška Slatina, Hotel Slatina 4*: 3-dnevni termalni oddih v hotelu z bazenom in savno le 119,90 € za 2 

Rogaška Slatina, Hotel Slatina 4*: 3-dnevni

Pobegnita od vsakdanjega stresa in se spočijta skupaj. Obiščita Rogaško Slatino in si oglejta kraj, ki tako zelo slovi po svojem termalnem turizmu ter ga preizkusita tudi sama. V Hotelu Slatina 4* so pripravili posebno ponudbo samo za vas. Uživajte v hotelu s tradicijo in zeleno sodobnostjo ob gozdu in promenadi.
Zagotovo bosta uživala v hotelu, kjer imata na voljo 2 dni neomejenega kopanja. Za tiste, ki obožujete sprostitev, je na voljo neomejena uporaba savne, poskrbljeno pa je tudi za tiste, ki ste bolj športne narave, saj je v ponudbo vključen tudi neomejen vstop v fitnes ter brezplačna izposoja kolesa za raziskovanje okoliških krajev.
Rogaška Slatina je prejela ZLATI ZNAK Slovenia Green in s tem najžlahtnejšim priznanjem tako še dodatno dobila potrditev, da je okolju in družbi prijazna destinacija. Odpravite se na "zelen dopust"!

-42%

Redna cena: 208,00 €

Vaša cena: 119,90 €

Prihranek: 88,10 € (42% ceneje)

Rezervacija za samo 17,00 €

Rezervacijo v znesku 17,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 42% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/121427/rogaska-slatina-hotel-slatina-4-3-dnevni-termalni-oddih.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 783 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red