37% CENEJE: Hotel Ajda - Oddih v Moravskih Toplicah, Moravske Toplice, Slovenija - 269 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni Economy sobi za 2 osebi, Neomejeno kopanje v hotelskih bazenih

Hotel Ajda - Oddih v Moravskih Toplicah, Moravske

Tokrat vas peljemo v Moravske Toplicena nepozabno vodno zabavo in brezskrben oddih v Hotelu Ajda! ✔hotelski termalnibazeni ✔vstop v Termalni park Terme 3000, ki je povezan s Hotelom Ajda ✔lokalnakulinarika ✔aktiven oddih, zabava in sprostitev ✔otroške radosti ✔Medico-wellnessin zdravstveni center
Prenovljeno hotelsko kopališče: Vnajvečjih termah v Pomurju vas bo pričakalo popolnoma prenovljeno notranjehotelsko kopališče. Uživajte v čudovitem velikem bazenu, bazenu z blagodejnočrno termo-mineralno vodo, v dveh masažnih bazenih, za najmlajše pa jeposkrbljeno v novem otroškem bazenu z igrali. Počitek med plavanjem siprivoščite v počivalnici z aromaterapijo. Sprostite se v dveh novih finskihsavnah in počivajte v Ajdovi počivalnici v zatemnjenem ali svetlem delu.
Termalni park: Prepustite se obiljuvodnih doživetij v dveh nadstropjih. Spodnji del je namenjen živahnim inaktivnim ter družinam, zgornji del pa je namenjen počitku in sprostitvi. HotelAjda je povezan s Termalnim parkom, ki poleg notranjega dela ponuja tudizunanji del. Pričakali vas bodo tudi adrenalinski in družinski tobogani teradrenalinske atrakcije (zip line nad bazeni ali trampolini). Poleti bodo zasenco poskrbela velika drevesa!
Terme 3000 – Moravske Toplice ponujajo širok spekter zabaveza vse generacije. Poskrbljeno je tudi za potrebe poslovnih gostov, katerim stazagotovljena zasebnost in odmik od termalnega vrveža. Hotel Ajda zaznamujeprijetno domače vzdušje, obiskujejo pa ga gostje vseh starosti – družine,starejši in mlajši pari. Hotel je priljubljen tudi zaradi pestrega naboramožnosti za aktiven oddih ter animacij za otroke. Je tudi priročno izhodišče zaizlete po Prekmurju.

Lokacija: Prekmurje

-37%

Redna cena: 428,00 €

Vaša cena: 269,00 €

Prihranek: 159,00 € (37% ceneje)

Rezervacija za samo 40,00 €

Rezervacijo v znesku 40,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 37% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/121316/hotel-ajda-oddih-v-moravskih-toplicah-moravske-toplice-slovenija.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 796 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red