Hotel Hills Spa & Thermal Resort - Luksuzno wellness pozno poletje v Sarajevu, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 199 EUR - 2x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, Uporaba Wellness & Spa

Hotel Hills Spa & Thermal Resort - Luksuzno

Prepustite se posebnemu vzdušju v Sarajevu! Preživite sproščujoč in romantičen ali družinski oddih v Hotel Hills Congress & Thermal Spa Resort Sarajevo ter se razvajajte ob odlični kulinariki, na bazenih ali v popolnoma novem wellness centru! 
Hotel Hills Congress & Thermal Spa Resort Sarajevo jenov hotel s 5 zvezdicami, ki se ponaša s privlačno lokacijo v središču zeleneoaze Sarajeva, ki je le 2 km oddaljena od mednarodnega letališča Sarajevo. HotelHills Congress & Thermal Spa Resort Sarajevo je del skupine Mrkulić,najbolj gostoljubnega podjetja v Sarajevu in lastnikov Hollywood hotelaSarajevo 4*, Termalne Riviere in prav tako Hollywood travela.
Hotel Hills Congress & Thermal Spa Resort Sarajevo vključuje330 elegantno opremljenih, udobnih in prestižnih sob in apartmajev.  Hotel odlikujejo prostorni balkoni, izbranidetajli, večnamenski Kongresni center z moderno tehnologijo prilagojenokonferencam,  termalna kopališča, notranjein zunanje bazene, adrenalinski park za otroke in odrasle na kar 2200 m2,poročne dvorane, nekaj restavracij z mednarodno in nacionalno kuhinjo. Najboljprivlačna restavracija in lounge bar se nahajata na vrhu Hotela, ki ponuja načudovit razgled zelene okolice.
Izredna namestitev in prostori za konference, profesionalnestoritve s pridihom domačnosti in široko paleto objektov so nekaj, kar vam HotelHills Congress & Thermal Spa Resort Sarajevo nedvomno zagotavlja.
Preživite težko pričakovani oddih zares sproščeno, prepustite se uživanju in si privoščite nekaj posebnega v Hotel Hills Congress & Thermal Spa Resort Sarajevo!

Cena: 199,00 €

Rezervacija za samo 40,00 €

Rezervacijo v znesku 40,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/121220/hotel-hills-spa-thermal-resort-luksuzno-wellness-pozno-poletje.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 796 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red