21% CENEJE: Grand Hotel Terme della Fratta, Bertinoro, Italija, Italija - 884 EUR - 7x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, Uporaba 2 termalnih bazenov s hidromasažo, barvna terapija in terapija z glasbo, aromaterapija

Grand Hotel Terme della Fratta, Bertinoro,

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=6nzDw7wosEc
Grand Hotel Terme della Fratta se nahaja na vasi, obkrožen je z gorovjem in stoji v samem središču čarobnega parka, v katerem se zgodovina in narava dopolnjujeta v harmoniji, kar je rezultat bogate kulture, ki je cenjena po celem svetu.
Grand Hotel Terme della Fratta je svoja vrata odprl maja 2007, po petletnem strokovnem delu na obnavljanju teh zgodovinsko pomembnih term.
Obkrožen je z zelenimi bregovi vasi Romagna se hotel nahaja na 13 hektarjih čudovitega parkam kjer se zgodovina in narava združujeta v harmonijo. Tu lahko doživite bogato kulturo ter italijansko gostoljubnost, ki je znano po celem svetu.
Bližnje srednjeveško mestece Bertinoro je zelo lepo vidno, dominira impresiven dvor, obkrožen z veličastno pokrajino.
Termalne kopeli Fratta Terme so posebne zaradi svoje strukture in neverjetno raznolikih termalnih voda. Tu se nahaja 11 izvirov v parku in 7 različnih voda, od katerih ima vsaka drugačne lastnosti. Na teh lastnostih temelji niz terapijskih tretmajev. 
S tako visoko koncentracijo mineralov in soli so te hipotermalne vode zelo pomembne za zdravje in dobrobit telesa.
Hotelsko termalno področje je specializirano za zdravljenje določenih bolezni, kot so alergijski rinitis, vaskularne bolezni in težave s sluhom.

-21%

Redna cena: 1.112,00 €

Vaša cena: 884,00 €

Prihranek: 228,00 € (21% ceneje)

Rezervacija za samo 177,00 €

Rezervacijo v znesku 177,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 21% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/120844/grand-hotel-terme-della-fratta-bertinoro-italija-italija.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 849 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red