30% CENEJE: Herceg Etno vas Međugorje - Last minute, Međugorje, Bosna in Hercegovina - 94,50 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 1x polpenzion (zajtrk in 3-hodna večerja s pijačo) za 2 osebi

Herceg Etno vas Međugorje - Last minute,

Herceg je kraj, kjerse pozabi hiter način življenja, to je kraj, kjer se vrnete h koreninam in sečudite enostavnosti in edinstvenosti nekdanjega načina življenja. To je čudeženkraj, kjer krepite telo in duha…
Herceg etno vas Međugorje je hotelsko-turistični kompleks,odprt leta 2008 in se razprostira na petih hektarjih površine, kjer je zgrajenopribližno 50 kamnitih objektov. Središče kompleksa tvori restavracija Herceg,nato vasica z 10 kamnitih hiš, v katerih se nahajajo hotelske sobe, in pa 3zasebne hiške z apartmaji. V tem delu se nahaja tudi trgovski center strgovinami, ki prodajajo ročna dela, spominke in tradicionalne izdelke. Pokrajšem sprehode od trgovinskega centra pridete do impozantnega amfiteatra, kije edinstven na teh prostorih. Zgrajen je bil s ciljem ohranitve kulturnedediščine in tradicije, kar je tudi glavna ideje celotne etno vasi. Ponos vasije tudi novi bazen, delan po principu bio design tehnologije, s površino 4000m2, od tega 1650 m2 vodne površine. To je prvi bazen v celi regiji delan poprincipu inovativne tehnologije brez uporabe keramike. Poleg bazena se nahajajozunanji bar, fitnes na odprtem, senčniki.
Notranjost kamnitih hiš je opremljene s pohištvom izhrastovega lesa, ki na goste pusti topel in domač vtis. Superior sobe so udobnein prostrane, površine 25 m2, opremljene so z vrhunskim pohištvom v kombinacijiz kamnitimi zidovi, ki so okrašeni s fotografijami motiv Hercegovine in njenihnaravnih lepot.

-30%

Redna cena: 135,00 €

Vaša cena: 94,50 €

Prihranek: 40,50 € (30% ceneje)

Rezervacija za samo 19,00 €

Rezervacijo v znesku 19,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 30% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/120564/herceg-etno-vas-medugorje-last-minute-medugorje-bosna-in.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 790 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red