44% CENEJE: Hotel Wolfgang's Salzburg, Salzburg, Avstrija - 107 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi (2 otroka do 17. leta brezplačno), 2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

Hotel Wolfgang's Salzburg, Salzburg, Avstrija

Novo na Megabonu! Izkoristite 44% popust in obiščite čudovit Salzburg! Hotel Wolfgang’s je del hotelske verige A&O inje sodobno opreljen v pravem A&O slogu. 
V hotelu vas pričakuje dizajnersko preddverje,sodobna recepcija in prav tako moderne sobe z zasebno kopalnico. Popolnestoritve na recepciji in v baru so poleg okusne hrane in pijače dosegljive 24ur na dan. Vse informacije o vašem potovanju in turističnih mestih, ki jihmorate obiskati, lahko dobite pri prijetnem osebju na recepciji. Brezplačeninternet je na voljo v javnih prostorih hotela.
Hotel se nahaja v središču mesta Salzburga,palača Mirabell je v neposredni bližini, od hotela je oddaljena samo 1,4 km. OdSalzburg Hauptbahnhof - glavne železniške postaje - je hotel oddaljen samo 400metrov. V bližini hotela so številne trgovine, restavracije in bari. Tam jetudi odlična povezava z javnim prevozom. Znamenitosti, ki jih vsi gostje morajovideti, vključujejo Getreidegasse, Mozartovo rezidenco in Domplatz (Trgkatedrale), pa tudi številne druge znamenitosti, do katerih lahko pridete peš.
HotelWolfgang kombinira sodobne hotelske standarde, vrhunsko lokacijo inneprekosljive cene. Gosti lahko vsak dan uživajo v samopostrežnem zajtrku,uporabljajo dnevno sobo, kuhinjo in pralnico. Otroci bodo navdušeni nadotroškim kotičkom, poslovneži pa nad dobro opremljenimi dvoranami za sestanke -brezplačna internetna povezava z visoko hitrostjo je dosegljica za vse.

-44%

Redna cena: 190,00 €

Vaša cena: 107,00 €

Prihranek: 83,00 € (44% ceneje)

Rezervacija za samo 21,00 €

Rezervacijo v znesku 21,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 44% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/120489/hotel-wolfgang-39-s-salzburg-salzburg-avstrija-107-eur.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 884 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red