15% CENEJE: Thermana Park Laško Superior - Ayurveda program, Laško, Slovenija - 421 EUR - 3x nočitev s polnim penzionom za 1 osebo, Začetni posvet pri specialistu ayurvede z izdelavo individualnih terapij in dietnega načrta

Thermana Park Laško Superior - Ayurveda program,

Hotel Thermana Park Laško Superior je zagotovohotel, ki bo izpolnil vsa vaša pričakovanja glede vrhunskega in sproščujočegaoddiha! Megabon vam nudi odlično ponudbo Ayurveda programa. 
Hotel Thermana Park Laško Superior svojim gostom ponuja številne možnostienkratnega oddiha. Najdete ga v Laškem, ob reki Savinji, obdan pa je s čudovitonaravo, ki je kot nalašč za sproščujoče sprehode!
https://youtu.be/UR_7GyKebcM 
V sklopu njihovega Wellness centra si lahko privoščite kopeli inmasaže, za piko na i pa bo poskrbel Thermana & Veda Ayuverda center, kjerlahko razstrupite svoje telo in okrepite zdravje.
Ayurveda je sistem tradicionalne medicine, ki izvira iz Indije. Človeka obravnava celostno, ga uči, kako živeti v harmoniji z naravo, in mu pomaga živeti zdravo. Pokriva vse vidike zdravja, saj spodbuja telesno, umsko, čustveno in duhovno dobro počutje. Razlaga, kako naše misli, prehrana in način življenja vplivajo na naše fizično stanje. 
Po ayurvedskem izročilu je poleg tega, kaj uživamo, zelo pomembno tudi, kako to uživamo. Med prehranjevanjem pogosto razmišljamo o problemih in obveznostih, zato se naša prebavna energija usmeri drugam. Ayurveda izpostavlja pomen ustrezne prebave in ta je vir zdravja. Pravi ayurvedski uravnotežen obrok je obogaten z zelišči in začimbami, ki izboljšajo okus, spodbudijo prebavni ogenj, izboljšajo prebavljivost in absorpcijo sestavin. S pravilno kombinacijo, količino živil ter določenimi deli dneva, ko se hrano uživa, lahko vzdržujemo notranje ravnovesje ali pa celo popravimo neravnovesje, do katerega je prišlo v obdobju, ko smo živeli nezdravo.

Lokacija: Savinjska

-15%

Redna cena: 495,00 €

Vaša cena: 421,00 €

Prihranek: 74,00 € (15% ceneje)

Rezervacija za samo 64,00 €

Rezervacijo v znesku 64,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 15% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/120455/thermana-park-lasko-superior-ayurveda-program-lasko-slovenija.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 795 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red