28% CENEJE: Agriturismo Casa Aurora, Bussolengo Verona, Italija - 165 EUR - 2x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, 15% popusta na vstopnice za Aquagardens

Agriturismo Casa Aurora, Bussolengo Verona,

Agroturizem CasaAurora je obnovljena vaška hiša. Pri obnovi so se držalibio-arhitektonskih principov, obenem pa so spoštovali izvirni stil vaške italijanskegradnje. Primerna je za vse tiste, ki iščejo šarmantno nastanitev v osrčjuprečudovite narave, nastanitev, ki nudi sproščeno družinsko vzdušje in prijaznegostitelje.
Okolica narave bo naredila vaš oddih miren in sproščujoč.Casa Aurora se nahaja v bližini turističnih kolesarskih stez. Glede na to, daponudba vključuje izposojo koles, obvezno izkoristite priložnost in seodpravite na popoldansko vožnjo mimo zelenih hribov. Za ljubitelje narave inživali je Monte Baldo popoln kraj za enodneven izlet, vsekakor pa priporočamoZOO Parco v bližini. Kakšen je oddih brez uspešnega nakupovanja ali okusnevečerje? Odpravite se v Verono, ki je oddaljena le 12 km, raziščite zgodovinoin se spoznajte s kulturo, družite se z domačini in preživite romantičen večerpod italijanskim nebom.
Dobrodošli v Agroturizem Casa Aurora!

-28%

Redna cena: 230,00 €

Vaša cena: 165,00 €

Prihranek: 65,00 € (28% ceneje)

Rezervacija za samo 33,00 €

Rezervacijo v znesku 33,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 28% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/120452/agriturismo-casa-aurora-bussolengo-verona-italija-165-eur.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 786 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red