39% CENEJE: Hotel Olympia - September v Vodicah, Vodice, Dalmacija, Hrvaška - 216 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi stran park za 2 osebi, 2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

Hotel Olympia - September v Vodicah, Vodice,

Hotel Olympia, ki senahaja 500 metrov vzhodno od središča Vodic ter 50 metrov od morja, je idealnakombinacija tradicionalnega in modernega – čez 40 let uspešnega delapredstavlja zagotovilo kakovosti, medtem ko so popolnoma prenovljeni prostoriin številne vsebine tam, da bi se gostje počutili v središču pozornosti.
Ne glede na to, ali vas zanima aktiven oddih izpolnjen sšportnimi vsebinami, sproščanje in wellness, zabave na plaži, ali pa iščetemesto, na katerem boste gostili poslovne partnerje, hotel Olympia ponuja vsekar potrebujete.
Odprt bazen, ekskluzivni beach bari, Olympia Life wellnesscenter, sodobna dvorana ter kongresna in športna dvorana, s sobami in apartmajis pogledi na morje in borov gozd kot tudi odlična gastronomska ponudba – vse toin še več boste našli v hotelu Olympia. Za vas so odprti čez celo leto.
Restavracija Olympia ponuja bogate dišave in okusetradicionalne mediteranske kuhinje pa tudi kontinentalne specialitete. Bogata samopostrežbaopozarja na veliko število hladnih in toplih predjedi ter glavnih jediinternacionalne in tradicionalne kuhinje.
V avli hotela se nahaja business center z računalnikom intrgovina z darili, kjer lahko najdete veliko število pripomočkov (npr.sladkarije, cigareti …). Na recepciji je menjalnica, medtem ko je v času sezonev pritličju odprta turistična agencija s številnimi ponudbami izletov. V avlihotela se nahaja tudi bankomat.
Gostom ob predhodni najavi in doplačilo nudijo tudi možnostorganizacije prevoza z in do letališča Split in Zadar.

-39%

Redna cena: 354,00 €

Vaša cena: 216,00 €

Prihranek: 138,00 € (39% ceneje)

Rezervacija za samo 32,00 €

Rezervacijo v znesku 32,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 39% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/119602/hotel-olympia-september-v-vodicah-vodice-dalmacija-hrvaska.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 790 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red