60% CENEJE: Hotel Bolfenk - Počitnice v deželi škrata Bolfenka, Pohorje, Slovenija - 289 EUR - 5x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 5x polpenzion za 2 osebi

Hotel Bolfenk - Počitnice v deželi škrata

Užijte svež zrak in se sprostite na nadmorski višini 1050 m v hotelu Bolfenk. Privoščite si oddih v naravi na Pohorju ali pa se pustite razvajati v wellness centru, kjer bodo poskrbeli za dobro počutje vašega telesa in duha!
Hotel Bolfenk 4* se ponaša z 20 nadstandardnimi sobami s skupno 80 ležišči ter prekrasnim pogledom na Pohorske gozdove. V samem hotelu je kavarna, velika kamin avla, shramba za smuči, restavracija in predavalnica, ki sprejme do 70 udeležencev. Hotel je neposredno povezan z Welnes Hišo Dobrega počutja in ima urejeno parkirišče. Hotel se nahaja na 1050 m nadmorske višine, v hotelsko apartmajskem naselju Bolfenk na področju Bolfenk na Mariborskem Pohorju. Dostop do hotela je s krožno kabinsko žičnico, z avtomobilom ali avtobusom iz smeri Hoč. V hotelu je skupaj 20 sob, ki so enako velike in opremljene. Hotel je neposredno povezan z Gorskim wellness centrom Bolfenk, v katerem je bazen, whirlpooli, otroški bazen; v II. nadstropju je beauty in spa center s svetom savn (finska, turška, zeliščna), ohlajevalni bazenček, ledena jama in whirlpool. 
Izkoristiteponudbo! Znebite se utrujenosti in stresa, svoje življenje napolnite spozitivno energijo, uravnotežite telo in duha ter zaživite v harmoniji.

Lokacija: Štajerska

-60%

Redna cena: 715,00 €

Vaša cena: 289,00 €

Prihranek: 426,00 € (60% ceneje)

Rezervacija za samo 58,00 €

Rezervacijo v znesku 58,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 60% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/119392/hotel-bolfenk-pocitnice-v-dezeli-skrata-bolfenka-pohorje.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 790 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red