Monguelfo, Hotel Goldene Rose 3* Superior: SPA počitnice v Dolomitih s polpenzionom ter kopanjem do -53%

Monguelfo, Hotel Goldene Rose 3* Superior: SPA

Hotel Goldene Rose, ki je pri naših strankah izjemno priljubljen, se nahaja v kraju Monguelfo v dolini Val Pusteria. Je pravljičen, družinsko voden hotel, ki goste navdušuje s svojim gostoljubjem in pestro ponudbo!  Pozimi je to priljubljen hotel za smučarje, poleti pa za vse, ki si želijo aktivnih počitnic, pohodnikov, motoristov, kolesarjev in tudi tistih, ki si le želijo spočiti v zavetju narave. 
Odpočili si boste v prijetnih dvoposteljnih sobah Hotela Goldene Rose, opremljenih v rustikalnem stilu, ki vam bodo zagotovile prijeten spanec in počitek, hkrati pa boste uživali v vseh modernih vsebinah kot so telefon, sef, Wi-fi, satelitska TV in moderne kopalnice s sušilcem las. Osebje pa bo poskrbelo da bo vaše bivanje zares brezskrbno in prijetno.V hotelski restavraciji vsako jutro strežejo bogat kontinentalni zajtrk, za večerjo pa ponujajo južnotirolske specialitete.Vaše brbončice bodo razvajali s samopostrežnim zajtrkom z domačimi dobrotami, pecivi in okusno kavico ter 4 ali 5-hodno večerjo s tipičnimi italijanskimi in tirolskimi jedmi. Posebno doživetje pa vas pričakuje v njihovem novem SPA centru  »Oasis of Roses«, kjer se boste lahko razvajali v turški, finski, zeliščni in infrardeči savni, jacuzziju ter ledenimi in aroma tuši. Za popolno sprostitev bodo dodatno poskrbeli še z vrhunsko masažo, saj boste v paketu Mestoidej prejeli še vavčer v vrednosti 20 €.
Hotel Goldene Rose ima dobro strateško lokacijo, saj je idealno izhodišče za vaše individualne pohode. Le 10 kilometrov stran se nahaja jezero Braies, ki je tudi Unescov seznam svetovne dediščine, in se blešči v čudovitih odtenkih zelene in modre, od smaragdno zelene do turkizno modre in vse, kar je vmes.
Prelepe doline v bližini:- Dolina Gsieser z prijetnimi planinskimi pohodi- Dolina Pragser z osupljivim jezerom Braies in planoto Plätzwiese- Dolina Antholz z svetlo zelenim jezerom Antholzer v gorovju Rieserferner- Dolina Sesto, dolina treh vrhov- Alta Badia - Via Ferrata Eldorado- Ahrntal obkrožen z mogočnimi tri tisočimi gorami
15 km stran pa se nahaja tudi vodni park Acquafun! https://www.acquafun.com/en/index.html

-53%

Redna cena: 640,00 €

Vaša cena: 299,00 €

Prihranek: 341,00 € (53% ceneje)

Rezervacija za samo 45,00 €

Rezervacijo v znesku 45,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 53% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/118661/monguelfo-hotel-goldene-rose-3-superior-spa-pocitnice-v.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 795 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red