52% CENEJE: Campo Tures, Hotel Taufers 3*: SPA počitnice v Dolomitih s polpenzionom ter kopanjem le 199 €

Campo Tures, Hotel Taufers 3*: SPA počitnice v

Hotel Taufers se nahaja manj kot 3 km od smučišča Monte Spicco in 5 min hoje od središča mesta Molini di Tures. Ponuja brezplačen wellness in brezplačno izposojo koles. 
Sobe z balkonom s pogledom na gore nudijo satelitsko televizijo z ravnim zaslonom, tapecirana tla in lastno kopalnico. Na javnih površinah je na voljo brezplačen brezžični internet.  Možnosti za rekreacijo v Valle Aurini so številne: Pohodništvo, plezanje, gorsko kolesarjenje, jadralno padalstvo, zmajarstvo, rafting, soteskanje, ... Pohodniški raj Tauferer Ahrntal ponuja izlete za obiskovalce vseh starosti. Od lahkih pohodov do slapov Rein (približno 60 minut), do zahtevne ture do enega od 80-tih tritisočakov na tem področju. Za osvežitev se ustavite v eni izmed številnih planinskih koč in dolin. Tisti, ki se ne zanimajo za višine, pa se lahko odpravite na enodnevni izlet do jezera Thara v Kematnu, mesteca Brunico (15 km), gradu Tures, muzeja rudnikov v dolini Prettau, ... Wellness obsega finsko in infrardečo savno ter turško kopel. Masažna kad in solarij sta na voljo na zahtevo. Hotel 1-krat tedensko organizira pohodniške in kolesarske izlete. V Hotelu Taufers se boste počutili kot doma z dobrimi prijatelji.
Po mirni noči vam bodo v udobni zajtrkovalnici postregli z velikodušnim zajtrkom predvsem z izdelki iz njihove regije. Ponudba vključuje tudi vstop v hotelski wellness, gosti Mestoidej pa boste deležni še brezplačnega kopanja v vodnem parku Cascade (http://cascade-suedtirol.com).

-52%

Redna cena: 416,60 €

Vaša cena: 199,00 €

Prihranek: 217,60 € (52% ceneje)

Rezervacija za samo 30,00 €

Rezervacijo v znesku 30,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 52% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/118660/campo-tures-hotel-taufers-3-spa-pocitnice-v-dolomitih-s-polpenzionom.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 796 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red