32% CENEJE: Golte, Hotel Golte 4*: Wellness oddih s polpenzionom v uglednem alpskem hotelu le 179 € za 2 osebi

Golte, Hotel Golte 4*: Wellness oddih s

Hotel Golte se nahaja v čudovitem okolju Krajinskega parka Golte. Na 1410 metrih nadmorske višine se vam odpre pogled na Kamniško Savinjske Alpe ter Savinjsko dolino, ki predstavlja pravcat mozaik doživetij. Golte pozimi privabljajo smučarje, od pomladi do jeseni pa je raj za ljubitelje aktivnih počitnic in uživanja v naravi. Hotel Golte se nahaja v osrčju krajinskega parka, ki ponuja številne možnosti za pohodništvo in kolesarjenje. Podate se lahko odkrivat lepote planin po Poti po Golteh ali pa se podate na avanturo do ugaslega vulkana Smrekovca. Popolno izkoriščen dan zaključite s sprostitvijo v idiličnem in prenovljenem gorskem wellnessu nad oblaki, kjer vas čakajo savne, sprostitveni bazen, fitnes studio ter številne masaže in nege telesa. V ponudbi wellness centra so raznovrstne masaže, nege telesa, raznolike savne, kneipping ritual z ledom in možnost sproščanja v masažnih bazenih. Prepustite se prijetnemu potovanju v svet čutnih užitkov. Posebno presenečenje v wellness centru so tuši doživetij, ki demonstrirajo različne naravne pojave in vključujejo tudi aromaterapijo.
Namestitev v Hotelu Golte priporočamo tistim, ki uživajo v stiku z naravo, želijo preživeti kvaliteten oddih in zadihati svež gorski zrak. Jutranje sonce vas bo napolnilo z novo energijo.
V objemu čudovite narave vam torej zagotovo ne bo dolgčas, še bolj pa vas bo navdušil Hotel Golte 4*. Hotel je prijetna in udobna namestitev, s prijaznim osebjem, in lepim ambientom, kjer se boste počutili res zadovoljne.

-32%

Redna cena: 264,00 €

Vaša cena: 179,00 €

Prihranek: 85,00 € (32% ceneje)

Rezervacija za samo 35,00 €

Rezervacijo v znesku 35,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 32% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/118473/golte-hotel-golte-4-wellness-oddih-s-polpenzionom-v-uglednem.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 800 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red