42% CENEJE: Hotel Marko Polo - Wellness oddih na Korčuli, Korčula, Dalmacija, Hrvaška - 700 EUR - 7x nočitev v Superior sobi s pogledom na morje ali Junior Suite s pogledom na park za 2 osebi, 7x polpenzion za 2 osebi

Hotel Marko Polo - Wellness oddih na Korčuli,

Hotel Marko Polo spet na Megabonu! Izkoristite superponudbo in se sprostite na enem najlepših hrvaških otokov! Korčula je edenotokov med skupno več kot 1000 hrvaškimi otoki, ki s svojo naravo, živahnimutripom, pestro ponudbo in izjemno razvitim turizmom nikoli ne razočara. Najvam počitnice na Korčuli dodatno polepša zavetje hotela Marko Polo, ki vas borazvajal, sprostil in ustvaril nepozabne spomine … 
Če iščete zavidljivo lokacijo za svoj oddih, in če si počitnic nepredstavljate brez wellness centra in bazena, potem je hotel Marko Polo pravaizbira za vas! Poimenovan je po najslavnejšem svetovnem popotniku in je pravozatočišče za vse ljubitelje potovanja in raziskovanja sveta. Nahaja se navzpetini nad morjem in ponuja edinstven pogled na renesančno mesto Korčula, kije od hotela oddaljen le 10 minut peš.
Hotel poleg udobnih in klimatiziranih sob gostom ponuja tudirestavracijo, kjer vas bodo okrepčali okusni obroki, kavarno, ki bo poskrbelaza sproščene večerne urice, aperitiv bar, kjer se lahko pozabavate z družbo, dapa vašega obiska še dolgo ne boste pozabili, hotel ponuja tudi trgovinico sspominki. Za vse, ki radi preživljajo aktivne počitnice, je v okolici hotela navoljo teniško igrišče, izposojevalnica koles, center za deskanje na vodi inmini golf. Le kaj je lepšega, kot ob toplih večerih z vetrom v lasehraziskovati otok in odkrivati hrvaške lepote? 

-42%

Redna cena: 1.200,00 €

Vaša cena: 700,00 €

Prihranek: 500,00 € (42% ceneje)

Rezervacija za samo 105,00 €

Rezervacijo v znesku 105,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 42% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/118983/hotel-marko-polo-wellness-oddih-na-korculi-korcula-dalmacija.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 849 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red